stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Πλάκα πλάκα αν είχαν βγάλει Opel Triton, Honda Extreme, Toyota Fantom G6, Nissan Motif, Hyundai m3 θα χαμε σοβαρό προβλημα!... ;D ;D ;D 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blacknwhite Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 κ το yamaha mm6 αξιζει για τα λεφτα του (εγω προσωπικα αυτο εχω κ μ εχει βολεψει γι αυτα που θελω να κανω σε studio κ live)...Μπορεις να κοιτάξεις κ το Korg x50..απ ότι είδα είναι κι αυτο καλό...ειναι synth βεβαια αλλα σ αυτο το είδος που θες ίσως σε βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Πλάκα πλάκα αν είχαν βγάλει Opel Triton, Honda Extreme, Toyota Fantom G6, Nissan Motif, Hyundai m3 θα χαμε σοβαρό προβλημα!... ;D ;D ;D ασε ρε φιλε και ξεκιναω να διαβασω και βλεπω...για συγκροτημα κλπ ενω ειμαι ετοιμος να απαντησω. Μπα! καλο τπ huindai αλλα πηρα Honda Jazz που χωραει την οικογενεια το γκρουπ μπλα μπλα>... ;D Με εφαγα ζωντανο. Και παλι σορυ, δε ξαναγραφω γιατι τη βλεπω να ξεσκιζω το θρεντ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση