Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη που εθεσα το ζητημα στην συγκεκριμενη κατηγορια απλα δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα.ζητημα αν το IPOD μου θα αντεξει για 2,3 μερες ακομα. Συγχωρεμενος...αλλα μιας και το ανοιξες το θεμα...δεν μας λες και τι εχει μιας και ειναι μηχανημα που και πουλαει,και ειναι ακριβο και ετσι να εχουμε και μια γνωση του μελλοντικου θανατου του. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mr. Mallady Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Απ'ότι κατάλαβα,θες να κάνεις backup το ipod.Έτυχε τις προάλλες,να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το θέμα.Υπάρχουν δύο τρόποι.Με πρόγραμμα,που κάνει αυτή τη δουλειά ή και χωρίς αυτό (οπού σε αυτή τη περίπτωση είναι λίγο μπελάς,καθώς θα πρέπει να μεταφέρεις εσύ τα αρχεία κτλ). Προσωπικά,κατέβασα το πρόγραμμα,που επισυνάπτω παρακάτω (σε καμία περίπτωση δεν το προωθώ-λόγω κανόνισμων του noiz) και τα μετέφερα στον δίσκο.Μετά τα μετέφερα,σε ένα εξωτερικό να 'χω την ησυχία μου.Αυτό που θα χρειαστείς επιπλέον είναι ελεύθερο χώρο στον δίσκο σου.(duh ::)) 1.http://www.getsharepod.com/(Με πρόγραμμα) 2.http://www.mp4converter.net/guides/backup-music-to-pc.html(Manually) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 To χω πει ξανα, και θα το πω αλλη μια φορα. WINAMP ;) ;) ;) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 To χω πει ξανα, και θα το πω αλλη μια φορα. WINAMP ;) ;) ;) τι εννοεις με αυτο? κανει το γουιναμπ μπακαπ στο αιποντ? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Τα παντα ολα κανει το Winamp!!! Περα απο την πλακα, το Winamp πραγματικα ειναι μαγικο εργαλειο. Ειναι κατι παραπανω απο ενας απλος player... Λιγη υπομονη τις πρωτες μερες χρησης, μεχρι να το συνιθισεις, και δε θα απογοητευτεις... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 ζητημα αν το IPOD μου θα αντεξει για 2,3 μερες ακομα. Μπαταρία? Ανταλλακτικά υπάρχουν, ρίξε μια ματιά στο Αμερικάνικο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Βασικα πολλες φορες κολλαει.Κι αυτο για αρκετους λογους.ειναι δυο χρονων,το χρησιμοποιω παρα πολυ,εχει πεσει πολλες φορες κατω και εδω και τρεις μερες ηταν ανοιχτο και ειχε σταματησει να λειτουργει εντελως και εβγαζε ενα βουητό στα ακουστικα.Παλι καλα που εσβησε σημερα απο μονο του,το φορτισα και ΕΠΑΝΗΛΘΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Τα δυο χρόνια δεν είναι πρόβλημα (το δικό μου πλησιάζει τη τετραετία), ....οι τουμβες τώρα... Δεν είναι και ότι καλύτερο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Kαι εγώ έχω ένα 5ης γενιάς 30ρι 4 χρονών επίσης, πρίν 5 μήνες άλλαξα το jack και πρίν 1 μήνα μπαταρία, 6 και 8 ευρώ αντίστοιχα μαζί με τα έξοδα αποστολής. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω, δεν θυμάμαι να μου έχει πέσει ποτέ, τα nano εύκολα σου φεύγουν απ τα χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 ασχετο... βγαζουν τα αι ποντ προβληματα? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση