Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για IPOD(επειγον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφηστε που δεν παιρνει βιντεο.τα εχω μετατρεψει στην καταλληλη μορφη,εχω διαβασει εγχειριδια,εχω ρωτησει παρα πολλους και δυστυχως κανενας δεν μπορεσε να βαλει βιντεο σε ipod(3ης,4ης γενιας).Αλλοι δεν εχουν καταφερει ουτε φωτογραφιες να βαλουν(εγω παλι καλα,αυτο το καταφερα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αφηστε που δεν παιρνει βιντεο.τα εχω μετατρεψει στην καταλληλη μορφη,εχω διαβασει εγχειριδια,εχω ρωτησει παρα πολλους και δυστυχως κανενας δεν μπορεσε να βαλει βιντεο σε ipod(3ης,4ης γενιας).Αλλοι δεν εχουν καταφερει ουτε φωτογραφιες να βαλουν(εγω παλι καλα,αυτο το καταφερα).

ειναι το τρομερο after sales support center...#()*$&^%(*&&$&&^##@..

www.sonicspace.gr

Τα παντα ολα κανει το Winamp!!!

Περα απο την πλακα, το Winamp πραγματικα ειναι μαγικο εργαλειο. Ειναι κατι παραπανω απο ενας απλος player... Λιγη υπομονη τις πρωτες μερες χρησης, μεχρι να το συνιθισεις, και δε θα απογοητευτεις...

ναι, σε σχεση με αυτο που λεμε ομως, το γουιναμπ δινει την λυση?

η απλα η προταση σου ηταν ''ασε το αιποντ και οταν εισαι σπιτι ακου μουσικη απο το πισι με γουιναμπ''?

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

τι εννοεις με αυτο?

εγω εχω ενα της τεταρτης γενιας και εχω βαλει κανονικοτατα και φωτογραφιες και βιντεο!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

ναι, σε σχεση με αυτο που λεμε ομως, το γουιναμπ δινει την λυση?

η απλα η προταση σου ηταν ''ασε το αιποντ και οταν εισαι σπιτι ακου μουσικη απο το πισι με γουιναμπ''?

Φυσικα τι δινει τη λυση. Δεν προωθω το Winamp για να σπαμαρω χωρις λογο :P.

Απλα επιλεγεις τα κομματακια που θες απο τη λιστα, δεξι κλικ, "copy to local media" και καθαρισες...

What frequency are YOU getting?

Eννοείς nano 3ης και 4ης γενιας? Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, τα μεγάλα απο 5η γενιά

(2005) παίζουν video. Δεν το μετέτρεψες σε mp4 με ανάλυση αντίστοιχη της οθόνης?

εγω εχω ενα της τεταρτης γενιας και εχω βαλει κανονικοτατα και φωτογραφιες και βιντεο!

5ης πρέπει να έχεις, 2005, αυτό που έβγαινε με 30 και 60gb.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου