Προς το περιεχόμενο

Cubase 5 and Axiom 25 Knobs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το Cubase 5 και το midi keyboard της Μ-Αudio,Axiom 25.Εχω τσεκαρει πως να το κανω να λειτουργει εντος του Cubase,απο την σελιδα της εταιριας ειχα κατεβασει ενα αρχειο το οποιο το επελεγα μεσω του Cubase στις ρυθμισεις εγκαταστασης νεου midi keyboard.

το θεμα που με καει ομως,ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα ποτενσιομετρα(knobs) του axiom μεσω του προγραμματος.δοκιμασα να τα αλλαξω μεσα απο τισ ρυθμισεις για τα cc αλλα και παλι τιποτα !!!! ???

σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν υπάρξει ενα-δυο παρόμοια θέματα πριν λίγο καιρό. Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια όπως την περιγράφω εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=176849.0. Δεν ξέρω μόνο αν έχει αλλάξει κάτι στην έκδοση 5 του cubase, γιατί έχω αρκετά παλιότερο.

οκ μπορεσα να το κανω.νεο προβλημα,οποτε κανω τη ρυθμιση που θελω στα ποτενσιομετρα,αποθηκευω το project και οταν το ανοιγω ολα τα ποτενσιομετρα ειναι παλι στο volume ρυθμισμενα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου