THEOD Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Καλο και αυτο Μου αρέσουν παρα πολυ οι ηχογραφήσεις με ενα mic . Υπάρχουν πολυ δισκοι του Miles davies που ηχογραφεί ο tony Williams με ενα mic και στο remix είναι τέρμα δεξιά . το λατρευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό το DVD του Ocheltree είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό για την εγγραφή (και όχι μόνο) των τυμπάνων. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. 8) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Συμφωνώ ότι οι παραγωγές οι παλιές ειδικά των jazz δίσκων είναι πολύ διαφωτιστικές όπως είπε και ο haris. Θα ποστάρω και εγώ τον μεγάλο και τρανό Elvin Jones που παίζει με τον Coltrane εδώ http://www.youtube.com/watch?v=aTrb4iOiDpo στο My Favourite Things. Παρατηρείστε το μικροφωνάκι τέρμα δεξιά. Ειδικά εσύ THEOD... ;D Πάντως, με τα μικρόφωνα μεγάλη ιστορία, επειδή τα τύμπανα είναι το μόνο ακουστικό όργανο που ηχογραφείται ακόμα έτσι. Θα υποχωρήσω απ' ότι φαίνεται για να γράψω με ένα μικρόφωνο. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση