taq Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Σωστός! ο superfunk τα ίδια αποκόμισα και γώ για την Highway 1 tele μου που έστειλα στον takis. Μην ξεχνάμε την τιμή της Highway1 tele όταν λέμε για μαγνήτες, για την τιμή της διαθέτει αξιοπρεπείς σε σχεση με άλλες (Mexico tele) μαγνήτες και είναι τύπου vintage! Τι σημαίνει αυτό? ότι εγώ π.χ ΔΕΝ θα τους άλλαζα όχι γιατί αγγίζουν τα όρια της τελειότητας :lol: , αλλά γιατί τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ της τέλε τον προσδιορίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ! και αυτό που με ένοιαζε όταν την αγόρασα πριν 1,5 μήνα είναι η διαφορετικότητα και ευελιξία σε κάποιο "στυλ" ηχητικού αποτελέσματος που θέλω να έχω κατά διαστήματα, κάτι το οποίο ΔΕΝ μου το έδιναν οι 5 Fender Stratocaster που έχω. Φυσικά δεν θα τους άλλαζα γιατί απλά ήθελα την πιό πάνω "ευελιξία" και ΟΧΙ την τελειότητα αυτής 8) Τώρα αν αυτή πουλιέται είναι γιατί μου έβαλαν χέρι κάποιοι πολλοί καλοί μου φίλοι λεγοντάς μου ότι μετά την tele & carvin dc-135 να δουμε ποιά θα προλαβαίνεις να παίζεις και άρχισαν οι περικοπές ..... λυπάμαι αλλά άλλο 4 κιθάρες άλλο 7!!!! στο τέλος θα τις χώνω κάτω από το κρεββάτι του υπνοδωματίου για να χωράω εκεί μέσα :lol: :lol: τες πα με βαριά καρδιά..... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Τώρα αν αυτή πουλιέται είναι γιατί μου έβαλαν χέρι κάποιοι πολλοί καλοί μου φίλοι λεγοντάς μου ότι μετά την tele & carvin dc-135 να δουμε ποιά θα προλαβαίνεις να παίζεις και άρχισαν οι περικοπές ..... λυπάμαι αλλά άλλο 4 κιθάρες άλλο 7!!!! στο τέλος θα τις χώνω κάτω από το κρεββάτι του υπνοδωματίου για να χωράω εκεί μέσα :lol: :lol: τες πα με βαριά καρδιά..... Δε θέλω να σε βάλω σε σκέψεις, αλλά φοβάμαι μήπως μετά από λίγο καιρό το μετανιώσεις που την πούλησες... Πόσο μάλλον αυτή που, από ότι είχες πει, σου είχε κάτσει "γάντι"... :roll: :roll: Απλά δεν θέλω σε φανταστώ να γυρίσεις το 2056 και να γράψεις στο NOIZ στα εγγόνια μας, ότι κάποτε είχες μια "vintage" tele του 2006 και την πούλησες γιατί δε χωρούσε σπίτι σου... :D:D:D:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Το σκέφτομαι να τη δώσω ακόμα ....... μίλησα με τάκη και είπαμε αν είναι να την ξαναστείλει κάτω.....θα δούμε μάλλον θα την κρατησω όντως μου είχε κάτσει στο χέρι και εξακολουθεί να μου αρέσει εννοείται....λές να πέταξα 800 ευρώ και σε 2 μήνες να θέλω να χάσω 300? (από οικονομικής και μόνο άποψης) αλλά υποβλήθηκα σε πλήση εγκεφάλου από 2-3 καλούς μου φίλους..... 20 χρόνια με ξέρουν...... ξέρουν πως να με κουρντίζουν χεχεχεεχε γιαυτό πήρα την απόφαση να πουληθεί μαζί με άλλες 2 τουλάχιστον .... τες πα ..... είδωμεν! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 MHN την δωσεις! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ! :lol: Εξαλου μη ξεχνας το παναρχαιο αμερικανικο ρητο: without a toothbrush and without a telecaster you are in BIG trouble! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Το σκέφτομαι να τη δώσω ακόμα ....... μίλησα με τάκη και είπαμε αν είναι να την ξαναστείλει κάτω.....θα δούμε μάλλον θα την κρατησω όντως μου είχε κάτσει στο χέρι και εξακολουθεί να μου αρέσει εννοείται.... τακη οσο παιζω με την κιθαρα τοσο την ερωτευομαι τελικα...παει το κολλησα το μικροβιο..η tele πιστευω ειναι η πιο ..μπλουζαδικη κιθαρα που εχω παιξει..δεν ξερω μου δινει την αισθηση οτι δεν μπορεις να κρυφτεις οταν παιζεις με μια tele...αν και ξερω οτι μπορει να ανοιξω διαμαχη :lol: πιστευω πραγματικα οτι ΕΙΔΙΚΑ στην tele το ξυλο παιζει τεραστιο ρολο..και ενα λογος που το πιστευω αυτο ειναι οτι οταν παιζω νιωθω ολο το σωμα της κιθαρας να.."τριζει"..αυτο δεν το εχω ξανανιωσει τοσο πολυ σε αλλου τυπου κιθαρα.. αντε παρτην πισω και θα παρω αυτην που πραγματικα εχω ερωτευθει...την παρρηγειλα ηδη και ανοιγω τωρα νεο post για την δικια μου ποια tele η οποια θα ερθει σε 3 με 4 μηνες... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά, η επιτυχία της Τελε είναι η απλότητά της, ένα μεγάλο σώμα, strings through body & direct mounted μαγνήτες. Γιατί να ανοίξεις διαμάχη γι'αυτό το εντελώς αυτονόητο πράγμα; nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά' date=' η επιτυχία της Τελε είναι η απλότητά της, ένα [b']μεγάλο[/b] σώμα, strings through body & direct mounted μαγνήτες. Γιατί να ανοίξεις διαμάχη γι'αυτό το εντελώς αυτονόητο πράγμα; χαχαχαχα... :lol: :lol: πως φαινεται οτι εισαι καινουριος στο noiz...(δεν στο λεω ειρωνικα μην με παρεξηγησεις... :wink: ) πριν γινεις μελος παρακολουθουσες καθολου συζητησεις εδω στο forum σε σχεση με τον ρολο που παιζουν τα ξυλα σε μια κιθαρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 στο noiz εχουν υπαρξει ιστορικες διαμαχες, σχετικα με την σημασια η οχι του ξυλου στον ηχο και εισαι πολυ τυχερος που τοτε δεν ησουν μελος του noiz γιατι θα ειχες σαλταρει :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Με ενδιαφέρει πολύ η επιστημονική φαντασία... ακόμα και αν το αντικείμενο είναι οι κιθάρες... :lol: Θα πρέπει να ανατρέξω στα παλιά θέματα μου φαίνεται. :D nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 κι όμως ξέρει τι λέει, μπορεί και να έχει διαβάσει τις ιστορικές διαμάχες, γιατι σου απάντησε, δεν μίλησε για τύπο ξύλου, είπε μεγάλο (μάζα) σώμα και strings through body. edit ------------------------ Τώρα είδα την απάντηση του Gideon Stargrave, δεν τα έχει διαβάσει, αλλά είναι σαν να τα έχει διαβάσει με αυτά που λέει!"επιστημονική φαντασία" ε? Ήδη έχεις κάνει μερικους φίλους εδω μέσα :) leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση