Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 κατι ξερει ο παππους που τις προτιμαει απο τις αλλες "κουρδισμενες" κιθαρες :lol: :lol: :lol: χωρις πλακα τωρα εχεις παθει αυτο που ειχα παθει και εγω οταν τις πρωτοεφτιαξα/πρωτοειδα...δεν πιστευεις δηλ. αυτο που ακους & βλεπεις! :wink: ειδικα σε σχεση με την τιμη... κατσε να παραγγειλω μια ιδια με την δικια σου οσο ειναι καιρος... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 επισης κατι ΠΟΛΥ σημαντικο που ξεχασα να σου πω ΠΡΟΣΕΞΕ πολυ κατα την τοποθετηση του στρινγκ τρι!!!! πρωτα ανοιξε την τρυπα με ενα μικρο τρυπανακι λιιιιγο μικροτερης διαμετρου απο τη βιδα του και μετα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ βιδωσε το,ΠΟΤΕ τη βιδα κατευθειαν στο ξυλο!! τοποθετησε το μεταξυ των κλειδιων της ρε & σολ & σημειωσε την τρυπα τοποθετωντας το πανω στη μι & σι καντινι και μαρκαρωντας τη με ενα μολυβακι! ολα τα παραπανω θα τα κανεις ΑΡΓΑ & ΜΕΘΟΔΙΚΑ χωρις ΑΓΧΟΣ... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 ΟΚ BOSS ;) Θα το εμπιστευτώ μάλλον στα χέρια κάποιου φίλου-πιο έμπειρου από μένα :lol: Πωρώθηκες κι εσύ τώρα με την C.A.R ε??? :lol::lol: Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα να μου αρέσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Όταν κατέβω Αθήνα πρέπει να την φέρω να την δεις (αλήθεια εκείνο το NOIZ festival που λέγαμε θα γίνει???) και νομίζω ότι θα την ερωτευτείς! :D Αν τη συνηθίσω λιγάκι (μετά το σετάρισμα...), "φοβάμαι" ότι θα γίνει η βασική μου κιθάρα... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω ότι αυτή η φωτο τα λέει ΟΛΑ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Θέλετε να δοκιμάσετε λίγο "καραμελωμένο μήλο" ??? :D:D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telewiz1 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Με υγεία elavd και καλά παιξίματα :wink: Dual Soliloquy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Σε ευχαριστώ telewiz :D Ανυπομονώ να σμίξουμε τις tele μας ;) ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κάποιες φωτογραφίες από το παρακάτω 2ο photo album, ενδέχεται να προκαλέσουν έντονα συμπτώματα G.A.S. Προσοχή σε όσους έχουν προδιάθεση!!! :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Μεγιές φιλαράκι και καλόπαικτη! και από εμένα. Πράγματι δείχνει (και έχει την αίσθηση ακριβότερου οργάνου) πολύ καλοφτιαγμένη. Σίγουρα η Fender θα χάσει κάποιους πολύ φανατικούς οπαδούς..... Το ίδιο ένοιωσα όταν πριν μία εβδομάδα πήρα την Carvin μου DC-135 και αναρωτιώμουν.....μα καλά γιατί ρε γ@μ... η Fender τόσο απλά πράγματα τα περνάει στο ντούκου.....καλά παιξίματα και από εμένα :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Να τη χαίρεσαι κούκλα είναι.Αυτό είναι χρώμα.Μόνο έτσι μπορώ να το κοιτάζω 8) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 ακομα περιμενουμε την ..κριτικη σου για το νεο σου πολυβολο!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση