gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 φοβάμαι πως το παρεξήγησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Όχι, οκ, για τη ροκιά πήγαινε αυτό ;D Τέρμα οι ροκιές και τα μεταλοειδή :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 ναι βρε παιδί μου αλλά δεν μου ήλθε άλλο κομμάτι με θέμα "επανεκκίνηση" από άλλο είδος... και έγραψα αυτό που ούτε καν μου αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Ναι, βρε παιδιά, δε θα κολλήσουμε εδώ τώρα :) Για να δούμε τι ..θα βγει η νέα κάρτα ήχου, αν και έχει καλές συστάσεις από φίλους μουσικούς. ::) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Ναι, βρε παιδιά, δε θα κολλήσουμε εδώ τώρα :) Για να δούμε τι ..θα βγει η νέα κάρτα ήχου, αν και έχει καλές συστάσεις από φίλους μουσικούς. ::) Καλώς (ξανά)ήλθες! Καλή συνέχεια! :D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Δε θέλω να καταντήσω γραφική (αν είναι να φύγω ,δε θα το δηλώσω ;D) αλλά μετά από μία σύντομη κουβεντούλα με τον jazzjoker και με τον άντρα μου αργότερα, καταλήξαμε στο ότι αυτό που μου χρειάζεται είναι μία καλή καρτούλα ήχου και την όρεξή μου για τραγούδι, αφού οι κριτικές παντός είδους είναι απαραίτητες για να προχωράμε σωστά!Οπότε, συνεχίζω. :) Και...-ταρα-ταραααα-...αποδεικνυεται περιτρανα, οτι οι αντρες δεν ειμαστε χρησιμοι μονο για αναπαραγωγη... και σαν συμβουλοι καλα τα παμε... ;) 8) ;D ;D -Να το θυμαστε αυτο οι "γυναικες του σημερα",και oι "girl power" ντομίνες... ::) :-* (φυσικα δεν εννοω εσενα G,αλλα ειναι ευκαιρια "να τα πω" λιγο στο φυλο σου... ;D) -Μεγεια και καλοηχη η καρτα, να ξερεις πως οτι προβλημα και αν αντιμετωπισεις μαζι της λυνεται, (το λεω αυτο γιατι τα περιφεριακα παρουσιαζουν συχνα προβλημα στην αρχη,και αν δεν ξερεις πως να το αντιμετωπισεις,νομιζεις πως ηρθε το τελος της ζωης... ;D ) και φανταζομαι πως αν παρουσιαστηκε το ελυσαν ηδη ο αντρας σου ή ο Jazzjoker, αν οχι ολα καλα... :) -Οσον αφορα τις κριτικες,εχω να πω,..οτι προτιμω τις Κρητικες... ...τσ'αμ'ηντα... ;D (χωρις πλακα ομως,ανευ κριτικης,ουδενα λαθος αναγνωριζεται! ;) ) Πι.ες.: Δε θέλω να καταντήσω γραφική Εγω θελω να καταντησεις γεωγραφικη, να σ'ακουει ολος ο πλανητης δηλαδη... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Καλά δεν τα αφήνεις όμως αυτά και να ανεβάσεις το κομμάτι γιατί ράβε ξήλωνε άλλο κομμάτι θα βγει τελικά ; Το σκισες.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Καλά δεν τα αφήνεις όμως αυτά και να ανεβάσεις το κομμάτι γιατί ράβε ξήλωνε άλλο κομμάτι θα βγει τελικά ; Το σκισες.... Το αποτελεσμα μετραει... :) (Θα τα κανω ολα καλα και μετα θα τα χαλασω στη μιξη η στο "ψευδομαστερινγκ"... :( ) Η αληθεια ειναι οτι ολα εμειναν οπως τα αφησες...(εκτος την αραχνη που ηρθε στο πισι ;D) Και ξερω απο εγκυρες πηγές οτι δεν ειναι ματι.. ;) Ααααχ,...you left me breathless and koulo-oun.... Kατσε γιατι,... δεν παιζει κιθαραγκι,βγαζει φουσκαλαγκι,ποναει δαχτυλαγκι Kostasan...Haaai... και θελει σολοκιθαρο ακομα το κομματι... :'( Ασε που μαλλον το ενστικτο μου "την εκανε", περιιιιιμενε μου'λεγε...,και το Gkou θα κανει καινουρια takes... :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Οκ,.. "quick vox mix", ή αλλιως,μιξη με οτι απο τα προχειρα vocal takes ειχαμε, μεχρι να γραφτει το τελικο take,και να εχουμε και τελικο αποτεσμα! ;) Εκτος τα φωνητικα,κατι μου λειπει ακομα,...θα δουμε... ::) Iδου το ασμα: Ι Ι Ι Ι Ι Ι \ / \ / V ;D Sailor__Widow_remake-_Gk__Yann_quick_vox_mix.MP3 ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 περίεργη επιλογή, τα φωνητικά στο κουπλέ ως επί το πλείστον είναι ένα μουρμουρητό... και το ρεφραίν (που κι αυτό περιέχει μουρμουρητό!) περιλαμβάνει μια απλούστατη, μη-απαιτητική μελωδιούλα ??? βρίσκω πως σωστά αποδόθηκε το κομμάτι αλλά δεν βλεπω τη σκοπιμότητα μου άρεσε πολύ το οργανικό μέρος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση