gkou Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Όντως είναι ένα μουρμουρητό και μισό το κομμάτι ,φωνητικά πάντα. Ήθελα ,απλά ,επειδή μου αρέσει πολύ το αυθεντικό να δοκιμάσουμε μια διασκευή. Ο Yann όντως έκανε πολύ καλή δουλειά!Του έδωσε άλλον αέρα. ;)Θα προσπαθήσω ως το τελικό στάδιο να το τροποποιήσω λίγο, να σπάει αυτή η ..μουρμούρα ;D Σε ευχαριστώ πολύ που το άκουσες! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Θα προτιμούσα νομίζω λίγο λιγότερο Reverb και περισσότερα μπάσα (ή λιγότερα ψηλά) στη φωνή (στην αρχή κυρίως). Και όντως σε κάποια κομμάτια βγαίνει μια "μουντάδα" στα λόγια (μαλλον το μουρμουρητό που λέτε εσεις)... Α, και μιάζει σαν να μη σου φτάνουν οι ανάσες και να "ζορίζεσε" στα πρώτα κουπλε (ίσως να κάνω και λάθος). Πάντως δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Ενδιαφέρουσα διασκευή και πιστεύω ότι μπορεί να βγεί κατι πολύ καλό. It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 τα φωνητικά στο κουπλέ ως επί το πλείστον είναι ένα μουρμουρητό... και το ρεφραίν (που κι αυτό περιέχει μουρμουρητό!) περιλαμβάνει μια απλούστατη, μη-απαιτητική μελωδιούλα ??? Aααα..,αυτο!..ειναι ο ορισμος της σημερινης ποπ συνθεσης... ;D βρίσκω πως σωστά αποδόθηκε το κομμάτι αλλά δεν βλεπω τη σκοπιμότητα Ουτε εγω...αγνωσται αι βουλαι της Τζι... ??? ;D μου άρεσε πολύ το οργανικό μέρος :) Εμενα μ'αρεσει η "ηθικη αμοιβη"! :) Θα προσπαθήσω ως το τελικό στάδιο να το τροποποιήσω λίγο, να σπάει αυτή η ..μουρμούρα ;D Απ'αυτη τη μουρμουρα ειναι ομως γεματη ολη η μουσικη σκηνη, απο το "κανονικο" ραπαρισμα,μεχρι το "πεζο" της Kerren! ;) Θα προτιμούσα νομίζω λίγο λιγότερο Reverb και περισσότερα μπάσα (ή λιγότερα ψηλά) στη φωνή (στην αρχή κυρίως). Επιεικη σε βρισκω!Πολυ λιγοτερο reverb θα προτιμουσες... ;D (μολις το ακουγα στο μπ3 μου,αλλα με μεγαλα "κλειστα" ακουστικα -πρωτη φορα συγκριτικα εκτος μονιτορ). Α, και μιάζει σαν να μη σου φτάνουν οι ανάσες και να "ζορίζεσε" στα πρώτα κουπλε (ίσως να κάνω και λάθος). + 1 κουπλε!...Εγω δεν ακουω να κανεις λαθος! ;) Θελει και λιγο "στρατηγικη" η...εκτελεση! ;D Πάντως δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Ενδιαφέρουσα διασκευή και πιστεύω ότι μπορεί να βγεί κατι πολύ καλό. Τhx! :) Ολοι αυτο ψαχνουμε τελικα... Καποιους να πιστευουν σε μας... ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Απ'αυτη τη μουρμουρα ειναι ομως γεματη ολη η μουσικη σκηνη, απο το "κανονικο" ραπαρισμα,μεχρι το "πεζο" της Kerren! ;) άπειρα τραγούδια υπάρχουν χωρίς μουρμούρα από το παλιό "summer wine" που είχα προτείνει ως φρέσκες duffy & winehouse & alanis και και και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Δεκτό gdevelek! :) Αλλά εμένα μου έχει "καθίσει" αυτό ;D Α, κι εγώ θα ήθελα να πω το Summer wine, αλλά δε βρίσκω συνοδό! :-\ https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Α, κι εγώ θα ήθελα να πω το Summer wine, αλλά δε βρίσκω συνοδό! :-\ Το 'χουν ρίξει στις μπύρες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Το 'χουν ρίξει στις μπύρες. και σφυρανε αδιαφορα...κατι θα ξερουν αυτοι... ;D Α, κι εγώ θα ήθελα να πω το Summer wine, αλλά δε βρίσκω συνοδό! :-\ Ευτυχως.... Γιατι αν εβρισκες σαν κι αυτον που βρηκε η Kylie,... μετα θα κινδυνευες απο μακροχρονια μελαγχολια με τασεις αυτοκτονιας... ;D ;D (αληθεια,αυτος πως και τη γλυτωσε και δεν μπηκε στο "κλαμπ των αιωνιων"?.. ;D ) άπειρα τραγούδια υπάρχουν χωρίς μουρμούρα από το παλιό "summer wine" που είχα προτείνει ως φρέσκες duffy & winehouse & alanis και και και... Σωστο κι αυτο... Αυτες οι "φρεσκιες" ομως,δεν "πιανονται" ευκολα! ;) Ασε που εχουν και φανατικο κοινο,οποτε διασκευαζοντας κατι απο αυτες, θα ειναι και η κριτικη φανατικα σκληροτερη! ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Χεχε, βρέθηκε συνοδός (gdevelek 8)) . Οπότε υπάρχουν και κάποιοι που δεν το έχουν ρίξει στις μπύρες (ή πίνουν με μέτρο ;)). Yann, εμείς συνεχίζουμε..ακάθεκτοι :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Χεχε, βρέθηκε συνοδός (gdevelek 8)) . υπομονή να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ;D ούτε καν με έχετε ακούσει ακόμη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 υπομονή να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ;D ούτε καν με έχετε ακούσει ακόμη ;) Εγω σε προτιμω σιγουρα απ' τον ακατανομαστο αυτοκτονιστη... 8) ...μην τον πω τωρα και με πανε για ηθικη αυτουργια... ;D (ξερεις,αυτον η τον πας η δεν τον πας,δεν εχει "ντεμι" και αμφιταλαντευσεις...ε,εγω δεν τον παω,με ψυχοπλακωνει μονο να τον δω,και αμα τον ακουσω θελω ψυχιατρο... ;D ) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση