stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν απευθυνθώ στην BON STUDIO που,από όσο γνωρίζω, είναι αντιπροσωπεία της ΚORG,δύσκολα να βρω memory card? Σαφώς κάνε ένα τηλ αλλά δεν νομίζω να έχει ξεμείνει καμία μετά από 15 χρόνια... εδώ δεν βρίσκεις smart media από το 2004... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Από Prophecy σε Prophecy,μπορώ να στείλω τους ήχους μέσω midi καλωδίου? Και αν ναι,πως???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Καλά θα ταν μας έλεγε κανείς που το χει το prophecy, εγώ δυστυχώς δεν το χω... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gregorio Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Απλά συγνώμη αν σας ζαλίζω το κεφάλι,αλλα είμαι νέος όσο αφορά τα κολπάκια με MIDI αν και ασχολούμε αρκετά χρονάκια με τα πλήκτρα!Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια και για τις γνώσεις που προσφέρετε!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση