Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 ...αν ο παικτης ειναι μεταλλας & παιζει με πολλα γκαζια,δυνατα και κοντα στον ενισχυτη (και χρησιμοποιει παραδοσιακη λεπτη 3 saddle γεφυρα tele)... Αν είναι μεταλάς να πάρει άλλη κιθάρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Αν είναι μεταλάς να πάρει άλλη κιθάρα. Φίλος, δεν είναι όλοι λεφτάδες (σαν και εσένα), να αλλάζουν τις κιθάρες σαν τα πουκάμισα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Εγώ που δεν είμαι μεταλάς αλλά αγοράζοντας την πρώτη μου τέλε νιώθω σαν εναν τυφλό που ξαφνικά βρήκε το φώς του ... θα ήθελα να πάιξω πιο δυνατά σε ένταση χωρίς να αλλοιώσω αυτό που μου έμαθε ο Superfunk το να χρησιμοποιήσω κλασικούς μαγνήτες φτιαγμένους από την Φέντερ για Φέντερ άλλωστε δεν μου αρέσουν τα ιβρύδια ... :) ακολουθώντας και τις 2-3 συμβουλές του για βελτίωση ενός ίδη άριστου προιόντος δεν βλέπω αλλη λύση από την αγορά καρφιών και σφυριού από χρωματοπολείο με σκοπό να κρεμάσω τις στράτ στον τοίχο για να αποτελούν πλέον ντεκόρ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 θα ήθελα να πάιξω πιο δυνατά σε ένταση Φυσικα και μπορεις να παιξεις πιο δυνατα σε ενταση φτανει να μην "κοιταζεις" τον ενισχυτη και να μην εισαι διπλα του,σου μικροφωνιζει και στον ΚΑΘΑΡΟ ηχο? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Φυσικα και μπορεις να παιξεις πιο δυνατα σε ενταση φτανει να μην "κοιταζεις" τον ενισχυτη και να μην εισαι διπλα του,σου μικροφωνιζει και στον ΚΑΘΑΡΟ ηχο? Στα καθαρά όχι , μόνο στα εξτρα γκάζια εννοώ πετάλι ή βρώμικο κανάλι ενισχυτή και μόνο στη θέση Bridge , αν απομακρυνθώ πάνω από τα 2 μέτρα σταματάει και αυτό. θα βάλω λαστιχάκια στις βίδες και θα πετάξω τα ελλατήρια και επίσης θα βάλω και το κεράκι στην ένωση του πλέιτ με τον μαγνήτη πιστεύω αυτό θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Δεν θα ήθελα να μπλέξω με σιλικόνες κτλ και επίσης δεν ξέρω αν κέρωνα τον μαγνήτη με εμβάπτιση αν θα αλλοίωνε αυτό το τόσο όμορφο βγάζει ο NOCASTER 51 άσε που έχει και μια μικρή πιθανότητα επιπλοκών ( καταστροφή του μαγνήτη) ... Σε ευχαριστώ για τον χρόνο την βοήθεια και τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 ... δεν βλέπω αλλη λύση από την αγορά καρφιών και σφυριού από χρωματοπολείο με σκοπό να κρεμάσω τις στράτ στον τοίχο για να αποτελούν πλέον ντεκόρ ... Έχει γεμίσει βλάσφημους εδώ μέσα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Έχει γεμίσει βλάσφημους εδώ μέσα. Είναι μάλλον σε περίοδο honeymoon ακόμα... Θα τις ξανακατεβάσει... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Είναι μάλλον σε περίοδο honeymoon ακόμα... Θα τις ξανακατεβάσει... ;) +1000 εκτος απο καλός μουσικός πρεπει να τα πηγαίνεις καλά και με τις γυναίκες το έπιασες το MOOD και με προβλημάτισες μάλλον νιώθω σαν τον ενθουσιασμένο φρεσκοερωτευμένο οι αγάπες όμως είναι πάντα σταθερή αξια και παίρνουν χρόνο για να έρθουν :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Το οτι η τέλε σε έχει κερδίσει σαν κιθάρα είναι κάτι που δεν νομίζω οτι θ'αλλάξει ποτέ... Έτσι συνέβη και σ'εμένα. Απλά η strat είναι πάντα strat... To quack των inbetween θέσεων και ο τόσο αναγνωρίσιμος και οικείος τόνος του neck δεν μπορούν ποτέ να φάνε ένα Χ και να πω οτι τα ξεπέρασα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Το οτι η τέλε σε έχει κερδίσει σαν κιθάρα είναι κάτι που δεν νομίζω οτι θ'αλλάξει ποτέ... Έτσι συνέβη και σ'εμένα. Απλά η strat είναι πάντα strat... To quack των inbetween θέσεων και ο τόσο αναγνωρίσιμος και οικείος τόνος του neck δεν μπορούν ποτέ να φάνε ένα Χ και να πω οτι τα ξεπέρασα... :) +1 Στη δική μου περίπτωση, η αγορά τέλε, απλώς έθεσε τον πήχυ της ποιότητας του ήχου ψηλότερα με αποτέλεσμα ήδη η μια από τις δύο στρατ μου να είναι σε διαδικασία αλλαγής μαγνητών. :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση