akra2 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Στα γρήγορα: ένα μέλος της μπάντας μου πρέπει να αρχίσει κάποιες ηχογραφήσεις (home recordings) και η ηχογράφηση θέλουμε να είναι σε γενικές γραμμές αξιοπρεπής (κιθάρα). Θα χρησιμοποιεί την E-mu 0404 USB και ένα αρκετά καλό πυκνωτικό mic της Sennheiser. Θεωρείται απαραίτητη η χρήση προενίσχυσης (ώστε να βγει καλό το αποτέλεσμα)?Και αν ναι, ποιά θα προτείνατε (ανεξαρτήτος ποσού)? Eπίσης για vocals recording χρειάζεται κονσόλα, σωστά? (ώστε να είναι καλό το αποτέλεσμα) thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Στα γρήγορα: ένα μέλος της μπάντας μου πρέπει να αρχίσει κάποιες ηχογραφήσεις (home recordings) και η ηχογράφηση θέλουμε να είναι σε γενικές γραμμές αξιοπρεπής (κιθάρα). Θα χρησιμοποιεί την E-mu 0404 USB και ένα αρκετά καλό πυκνωτικό mic της Sennheiser. Θεωρείται απαραίτητη η χρήση προενίσχυσης (ώστε να βγει καλό το αποτέλεσμα)?Και αν ναι, ποιά θα προτείνατε (ανεξαρτήτος ποσού)? Eπίσης για vocals recording χρειάζεται κονσόλα, σωστά? (ώστε να είναι καλό το αποτέλεσμα) thanks προενίσχυση έχει και η κάρτα ήχου σου ;) επίσης για vocals δεν είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις κονσόλα. Πάλι χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου σου (αφού έχεις πυκνωτικό ανοίγεις το phantom power της κάρτας σου). Και στις 2 περιπτώσεις για να βγει καλό το αποτέλεσμα χρειάζεσαι μια καλή πηγή (ήχος από ενισχυτή κιθάρας, φωνή) και έναν καλό ηχολήπτη που θα κάνει την μίξη και θα κρίνει τι χρειάζεται και που (compressors, eq κλπ) με αυτά θα βγει καλό αποτέλεσμα :) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Mάλιστα! Πολύ ωραία.Σε ευχαριστώ πολύ. Μία πρόταση, επειδή θέλει ένα ακόμα πυκνωτικό μικρόφωνο? Είναι για vocals+κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Mάλιστα! Πολύ ωραία.Σε ευχαριστώ πολύ. Μία πρόταση, επειδή θέλει ένα ακόμα πυκνωτικό μικρόφωνο? Είναι για vocals+κιθάρα. τίποτα να 'σαι καλά. μέχρι πόσα σκοπεύεις να δώσεις? πρέπει αναγκαστικά να είναι πυκνωτικό? γιατί εγώ σκοπεύω να πάρω αυτό http://www.thomann.de/gr/shure_sm_7b_studiomikro.htm που είναι πολύ καλό και σε φωνές και σε καμπίνες Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση