freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Οχι ρε συ... Απιστευτη απωλεια. Τουλαχιστον εζησε κανοντας αυτο που ηθελε μεχρι την τελευταια στιγμη και ημασταν τυχεροι που τον ακουσαμε σε κατι μαγικα βινυλια. Καλο ταξιδι αξεχαστε DIO. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Θα ειναι για παντα το ουρανιο τοξο μεσα στο σκοτος της βλακωδης εποχης μας... Μην μας ευχαριστεις Ronnie.Εμεις ευχαριστουμε για ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanasis ibanez Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Εγω απλα ειμαι συντετριμενος. Ηταν ο αγαπημενος μου τραγουδιστης. Ηταν αυτος που με μυησε στην ροκ/μεταλ μουσικη. Ηταν αυτος που ακουγα ξανα ξανα και ξανα και ξανα χωρις να εχω βαρεθει ποτε τα τραγουδια του. Ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω πως νιωθω... :'( Black Sabbath addicted! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V-ANGEL Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Η στενοχωρια ειναι τεραστια...ευχαριστω τον τεραστιο κοντο για ολα αυτα τα συναισθηματα που μου εχει δωσει και θα μου δινει για μια ζωη.... απωλεια υπερτατη για την μουσικη σκηνη....και για την καρδια μου..παρα που τον εχω δει καμποσες...αλλα το ονειρο ειναι ονειρο..... RAINBOW - BLACKMORE - DIO - POWELL - CARREY.... RONNIE JAMES PANDOVANA - DIO....END OF THE STORY... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Ακουστε τα πρωτα λογια του Ronnie... Aνθρωπος με α κεφαλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Rock In Peace King of Rock'n'Roll............... lml :'( Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Healthy Goats Fly Free Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Heaven and hell και παραπέρα έφτασε η φωνάρα του και θα συνεχίσει να φτάνει και μετά τον άδικο χαμό του. Μακάρι να συνεχίσει σε ένα καλύτερο μέρος. R.I.P. Ronnie. :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Petros1 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Δεν έχω λόγια... :( Η μεγαλύτερη φωνή που έβγαλε ποτέ αυτή η μουσική.... ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Δεν θέλω να το πιστέψω. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Η ηλικία μου τότε?14 χρονών. Τα μουσικά μου γούστα?παράξενα,άγνωστα περίεργα. Τι πέφτει στα χέρια μου?Καταλάθος κ όλας???Live Evil των Black Sabbath με φωνητικά τον Ronnie James Dio.... Τι ακολουθεί? 7 χρόνια metal η οποία συνεχίζεται. Πρώτη φωνή για μένα πάνω απ'όλους Ronnie James Dio.Ήταν είναι κ θα είναι. Ποτέ δεν τον είδα live.Όταν ήρθε με heaven and hell δεν είχα λεφτά. Το μετανιώνω. Όσο δεν πάει. Δεν ξέρω τι να πω Καλό ταξίδι Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση