Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 ...καλη Κυριακη φιλοι μου. http://www.youtube.com/watch?v=wvZcEbBFKTI συγγνωμη για τον ηχο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Όλα τα θέματα είναι ωραία, τακτοποίηση στον <<χώρο>> θέλουν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημιούργησες μια πολλή όμορφη φανταστική σκηνή στο δωμάτιο που εστησες την κάμερα καθώς άκουγα τη μελωδία σου.Μου άρεσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Πραγματικα συγκινητικο korgious,επισης η ατμοσφαιρα συμβαλλει πολυ θετικα,οπως αναφερει και ο φιλος πιο πανω. Μπραβο σου !!! καλη κυριακη σε ολους και απο εμενα ;) EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 η καμερα/κινητο εκει ηταν..απλα ξυπνησα κατα τις 4...και εκατσα και το εγραψα.. ...σας ευχαριστω... Νεστορα..καταλαβαινω... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Ωραίους τίτλους βάζεις...μου θυμίζεις το Λαζάνη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 το παλευω...προιον ειναι..να πουληθει να φυγει απο το στοκ... 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 απλα ξυπνησα κατα τις 4 Έτσι γίνεται άμα ονειρεύεσαι αυγουστιάτικο μελωδίες. Σηκώνεσαι και τις γράφεις. Και βγαίνουν ονειρικές. Το κινητό δεν το σχολιάζω. Καμιά φορά όλα τα πράγματα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι για τη στιγμή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 ετσι ειναι φιλε μου Jazz... αν και νομιζω περισσοτερο με αντιπροσωπευει το Απογευμα Μαιου που ανεβασα χτες..και απο την αλλη εβδομαδα..θα μπει προς αναπτυξη και ενορχηστρωση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση