music man Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 εχω καμπινα 300W μαρσαλλ κιθάρας, μια bx4500h σε χαμηλες εντασεις ? o συνδυασμος λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Τι εννοείς, αν λέει? Αν θα είναι καλό, ηχητικά, το αποτέλεσμα ή αν θα πάθει κάτι η καμπίνα? Αν εννοείς την πρώτη περίπτωση εξαρτάται από σένα. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα... λέει! ;D Για την δεύτερη περίπτωση, δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην ξεπεράσεις τις "δυνατότητες" των μεγαφώνων! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 nai gia apotelesma milao, epidi βλεπω στα musicstores ολες οι καμπινες μπασου εχουνε αλλα ηχεια μεσα, θελω να πω δεν ειδα καποιο απο αυτα που εχω δει σε cabs κιθαρας κι ετσι μου δημιουργηθηκε η απορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση