Skropi Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Ηθελα να ρωτησω αν εχει βρει κανεις καμια καλη εναλακτικη για το πανακριβο z5 του screamer.Χρειαζομαι ποδοδιακοπτη αλλα στα 160-170 ευρω που κανει παραπαει λιγο,εχουμε να παρουμε και γαλα για το μωρο... :-\ Ισως με 2 φτηνα αντιστοιχα του z3 να εκανα δουλεια λετε?Και αν ναι απου να παρω και ποσο κοστιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis10 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Βασικα εγω πιστευω πως αν δεν καιγεσαι τωρα κρατα λεφτα και παρε το Z5.Ειναι αρκετα ακριβο οντως αλλα ειναι μια φοβερη κατεσκευη,θηριακι... Επισης το εχω δει τελευταια να παιζει και σε αγγελιες.Ψαξου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argimet Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Εχει δικιο ο thanasis10 το εχω δει και εγω πουλιεται 100 ευρω οριστε http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=39703 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Αν σε ενδιαφέρει μόνο να αλλάζεις τα κανάλια και τα modes τους,με ένα απλό διπλό ποδοδιακόπτη κάνεις τη δουλειά σου. Υπάρχει και αυτή η εναλλακτική http://voodoomanswitches.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,121/category_id,10/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Η αν δεν θες να τους τα ακουμπας κάνεις αυτό που έκανε ένας φίλος για τον δικό του.... πήρε 2 διακόπτες μπουτον, τους έβαλε σε ένα απλό housing και τους συνέδεσε με 2 στερεοφωνικά jacks. Ολα διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και με συνολικό κόστος γυρω στα 10 ευρώ.... [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση