fufutos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum. Είμαι ερασιτέχνης/χομπύστας, και εδώ και πολύ καιρό ψάχνω έναν συγκεκριμένο ήχο/όργανο που ενώ είναι αρκετά γνωστός (ακούγεται σε πολλά ελληνικά και ξένα μπιτάτα/χορευτικά κομάτια) δεν μπορώ να βρω το όνομά του . Εδώ έχω ένα μικρό δείγμα (115 ΚΒ, mp3) που ακούγεται αυτός ο ήχος/όργανο. (αυτός που παίζει τα ακόρντα, όχι τα κρουστά/σκασίματα και όχι οι strings-πλάτες) http://www.mytempdir.com/407790 Μου ακούγεται κάτι σαν pizzicatto strings με πολύ πολύ ψηλό attack και πολύ μικρή διάρκεια, σχεδόν μηδενική θα έλεγα με πολύ reverb. Αν κάποιος ξέρει πως λέγεται, για κάποιο soft-synth ή οποιοδήποτε συνθεσάιζερ .....plese help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 "plucked" στο flstudio,με το sytrus μπορείς να έχεις πολύ καλα αποτελέσματα. έχει φοβερά plucked (μη τα περιμένεις όλα από presets,θέλει tweaking). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Υποφερω υποφερυποφερω υποφερω πολυυυυυυυυ...... τα τα...τα τα τα...τα τα τα...τα τα τατα......... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Moυ χει λει..μου χει λει...μοιυ χει λειψει το ζεστο σου καυ....ι!!!!!!!Kαι βαριε....και βαριε...και βαριεμαι και βλεπω Mπρους Λι......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 και χρωσταω ,και χρωσταω,και χρωσταω και θα μπω φυλακη.... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fufutos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Υποφερω υποφερυποφερω υποφερω πολυυυυυυυυ......τα τα...τα τα τα...τα τα τα...τα τα τατα......... αυτά τα ριμάδια τα ....τα..τα..τα..τα..τα....ψάχνω :) spirou : thanks, τώρα ξέρω από που να ξεκινήσω τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 αυτά τα ριμάδια τα ....τα..τα..τα..τα..τα....ψάχνω :) Να σαμπλά.., να σαμπλά...,να σαμπλά...,να σαμπλάρεις Βανδή!! :lol: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 για να δει... ,για να δει...,για να δει...,για να δεις προκοπή!!! (λέμε τώρα :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 με ευρω,με ευρω,να γεμισει η τσεπη η αδειανη!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Απ' ότι φαίνεται, το επόμενο noiz song θα έχει στίχους... :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση