DnBmaniak Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Γεια σε ολους εχω παραγγείλει απο τα multirama ενα MBP 17'' i7 το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν τοσο καιρο στην παγκοσμια αγορα και εδω τιποτα ακομα. Ξερει κανεις ποτε τα αναμένουμε επιτελους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Τι εγινε ρε παιδια κανεις αλλος δεν εχει παραγγείλει? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 δεν κρατιέσαι βλέπω... Πόσα θα σκάσεις αδελφέ? κανά 2.300?? Λογικά θα περιμένουν λίγο... πάντως διαβάζω ότι ζεσταίνεται πολύ το μηχάνημα.. συν κάτι άσχετα που διάβαζα σήμερα.. http://www.hardmac.com/news/2010/05/17/problems-on-certain-of-the-macbook-pro-2010 Από το multirama δεν σου είπαν για τους χρόνους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Χωρίς διάθεση να σου κάνω τον εξυπνο, είσαι σιγουρος οτι υπάρχει Mac Book Pro στις 17" με i7 επεξεργαστή γιατί δεν το βλέπω ουτε στο σαϊτ της Apple. Το μεγαλύτερο Mac Book Pro με i7 επεξεργαστή είναι 15". http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=OTY2ODExMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Oλα ειναι built to order και στα 17αρια βαζεις και i7 αν καποιος θελει. Το μαλλι θα παει πολυ μαζι με κατι εγγυήσεις mouse πληκτολογια κλπ γυρω στα 3500euro ολα αυτα με 24 ατοκες παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Το μαλλι θα παει πολυ μαζι με κατι εγγυήσεις mouse πληκτολογια κλπ γυρω στα 3500euro Tι θα το κάνεις (εάν επιτρέπεται) φίλε μου? Θα απογειώσεις κανένα πύραυλο? ;D Και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αλλάξω τον πύργο μου και ξεκινάνε από τα 2.500 ατυχώς... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Studio + live το χρειάζομαι οπότε θέλω κάτι δυνατό μέχρι να παω σε macpro αλλα αναμενω πολυ καιρο ρε γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Το μαλλι θα παει πολυ μαζι με κατι εγγυήσεις mouse πληκτολογια κλπ γυρω στα 3500euro ολα αυτα με 24 ατοκες παρακαλω! Προκαταβολή έδωσες? ή ολο το ποσό σε 24 άτοκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Mια προκαταβολη εδωσα την οποια θα την παρω πισω μολις ερθει το προιον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 To πλαίσιο τα φέρνει 30 Μαϊου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση