green Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 καλησπερα σε ολους. εδω ειναι μια προσπαθεια σε ενα πολυαγαπημενο μου υμνο. θα χαρω να ακουσω την αποψη σας. http://www.box.net/shared/r82x95i59l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Οι Metallica δεν είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες... Έχεις 5-6 φάλτσα τα οποία ακούγονται χαρακτηριστικά πολλά οπότε ξαναδές το το όλο θέμα... Ωραίος ήχος γενικά αλλά σιγούρεψε πιο πολύ το παίξιμο σου... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Κατευθείαν στην κριτική ;D Πιστεύω θέλεις δουλειά στο δεξί (πένα) με μετρονόμο από χαμηλά bpm και να ανεβαίνεις σιγά σιγά για να είναι πιο καθαρές και σωστές στα σημεία που παίζεις γρήγορα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 πολύ καλός φίλε μου...λίγη βελτίωση μόνο στον ρυθμό και όλα οκ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rigas25 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 εμενα δεν με τρελανε αν και πιστευω οτι θα μπορουσες καλυτερα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση