chembeast Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Οι κιθαρίστες μάλλον δυσκολεύονται να μάθουν το less is more....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 ρε παιδια αυτο με τα σωληνακια και τα λαστιχακια για αναλυστε το λιγο!! ας μαθοθμε και εμεις κανα κολπο! ;) και γινετε και καμια φωτο η εστω μια καλη περιγραφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 ρε παιδια αυτο με τα σωληνακια και τα λαστιχακια για αναλυστε το λιγο!! ας μαθοθμε και εμεις κανα κολπο! ;) και γινετε και καμια φωτο η εστω μια καλη περιγραφη! αυτο ειναι,το βρισκεις σε μαγαζια με ιατρικα ειδη (κανει και για στηριξη μαγνητων σε κιθαρες αντι για ελατηρια) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 αυτο ειναι,το βρισκεις σε μαγαζια με ιατρικα ειδη (κανει και για στηριξη μαγνητων σε κιθαρες αντι για ελατηρια) εγώ πάντως κωλώνω να ζητήσω αυτό το πράγμα σε φαρμακείο…θα με ρωτήσουν και πόσες βελόνες θέλω…. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 ...ρε super είσαι Super!Κάτι τέτοιο έψαχνα για να παροχετεύω τα αποστήματα και ο προμηθευτής δεν καταλάβαινε τί του έλεγα με συνέπεια να χρησιμοποιώ κομμάτι γαντιού που κάνει μεν την ίδια δουλειά αλλά δεν στερεώνεται τόσο καλά με το ράμμα όσο αυτό.Βεβαίως θα το χρησιμοποιήσω και στα τύμπανά μου!Φαίνεται η χειρουργική και τα τύμπανα τα πηγαίνανε πάντα καλά! ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Καλα αυτο με το σωληνακια ηταν οντως super !! για βασεις ξεκινησαμε σε χειρουργεια καταληξαμε ! ;D δωστε tips and tricks στο λαο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Κατσε ρε φιλος σε ΕΒΡΙΣΑ εγω?? ;D Για μιλα καλυτερα... ;D..εχω πολλα στραβα αλλα κιθαριστας ΔΕΝ ειμαι!! απο αναγκη εγινα κιθαριστας (ολοι οι κιθαριστες που εκανα audition για τη μπαντα μου παιζανε καγκουριες & σολιδια... ;D & ετσι αναγκαστηκα να μαθω),πανω απο ολα ειμαι κρουστος (πιανιστας και ντραμμερ). μαλιστα την επιστροφη μου στα παλκα (με νεο σχημα λιαν συντομως ) σχεδιαζω να την κανω σαν ντραμμερ... ;D εν αρχη ειν'τα DRUMS φιλε μου,ολα τα αλλα ειναι τριχες κατσαρες! :) γιατι εγω που νομιζεις οτι την ειδα ?(ειχα γραψει τυμπανα πριν απο καμμια 15αρια χρονια σε ενα στουντιο στο Nashville) βαλε και στα λαστιχακια στα ποδαρακια των floor toms θα ακουσεις βελτιωση. Συγγνώμη… δεν ήξερα… είμαι αδικαιολόγητος. Το να αποκαλέσεις ένα κιθαρίστα …κιθαρίστα έχει μια λογική (τους αρέσει κιόλας, δεν καταλαβαίνουν ότι τους βρίζουμε!), αλλά να το πεις σε undercover συνάδελφο είναι βλασφημία. ;D Melodic drummer, έτσι είμαστε εδώ στο Noiz. Έχουμε λύσεις για κάθε κλάδο. Αυτό όμως με την παροχέτευση των αποστημάτων τι ήθελες και το ανέφερες; Άντε τώρα εγώ να διασωληνώσω τη βάση… ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ναι ρε`σεις είστε μάγκες και μέσα σε όλα και γι`αυτό σας πάω.Και είστε και καλά παιδιά.Προτείνω να κάνομε ένα Drum FEST όλα τα τσακάλια του νόιζ και να δείξομε σε όλους την αξία μας.Είμαι ικανός να σολάρω για πάρτη σας δύο ώρες ακτάπαυστα,δεν ξέρω εάν είστε εσείς ικανοί να με ακούτε για δύο ώρες! 8) ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Είμαι ικανός να σολάρω για πάρτη σας δύο ώρες ακτάπαυστα,δεν ξέρω εάν είστε εσείς ικανοί να με ακούτε για δύο ώρες! 8) Εαν μοιρασεις ωτασπιδες στο κοινο κατι μπορει να γινει ;D Παντως συμφωνω να γινει αυτο ή να κανουμε και ενα drum bazaar να μαζευτουμε να ανταλλαξουμε και gear που δε θελουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 εν αρχη ειν'τα DRUMS φιλε μου,ολα τα αλλα ειναι τριχες κατσαρες! +πολλά... Είτε αστεία το λες είτε σοβαρά χωρίς κρουστό πράμα μουσική δεν υπάρχει. Και μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα όργανα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ήταν τα κρουστά. (οι πέτρες, τα ξύλα, τα σίδερα, το χαλκό κ.λπ.) Άλλο θέμα αλλά να το τονίσουμε... ;) "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση