THEOD Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 καλα τα samples της Lakland flat cause it sounds fat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Τι να σε πω... Δεν έχω ακούσει τα 60 samples της Lakland οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως ότι fretless έχω πιάσει στο χέρι με flat, δεν... μουγκάνιζε ;D Αν ψάχνεις για γελάδα μείνε σε αυτά που είσαι. Ασε, τα fretless εχουν πλάκα αλλά με τα λάδια που λέτε, ξεκολλάνε οι σημειώσεις μου που να βάζω τα δάκτυλα στα τραγούδια. Για περιπέτεια γυρεύω; Στη προηγούμενη σελίδα έχω και το λινκ της Lakland Τι σχέση έχει ο Χάρης από τους Μαϊντανούς με το άταστο; Μιλάω για τις flats όχι για το άταστο. Πάρτο αλλιώς..... Μερος και ωρα για τη μασα; Παιζει να προλαβαινω να ερθω, αν με θελετε, αλλα βαριεμαι να ψαξω 22 σελιδες θρεντ... ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=176797.140 Να ρθεις. Μπασιστικό πραξικόπημα. καλα τα samples της Lakland flat cause it sounds fat Σωστός..... It is a BASS guitar and not a bass Guitar Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 It is a BASS guitar and not a bass Guitar cool Kαι με ταστα πάλι flat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Kαι με ταστα πάλι flat Εκεί θα τα τσουγκρίσουμε. Σου πα έχω πρόβλημα. Αν δεν μπούνε σύνορα και σημαιούλες (τελίτσες) εγώ τα δάχτυλα μου δεν τα αφήνω να σεργιανάνε σαν αλάνια. Κάντα Jumbo, please. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Εκεί θα τα τσουγκρίσουμε. Σου πα έχω πρόβλημα. Αν δεν μπούνε σύνορα και σημαιούλες (τελίτσες) εγώ τα δάχτυλα μου δεν τα αφήνω να σεργιανάνε σαν αλάνια. Κάντα Jumbo, please. ΖΗΤΩ ΟΙ FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ΜΕ ΤΑΙΡΑΣΤΙΑ JUMBBBBBBBBBBBBOOOOOOOO ΤΑΣΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) :D :D :) ;) ;) ;) ;) :) :) :) ;D :D >:( :( :o 8) ??? :P ::) :-* :-\ :-X :-[ :'( ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση