IBRG550 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 θα μπορουσες να επιλέξεις Caviar Black...αυτο εννοουσα καλα...δεν πάω καλά.. οι μπύρες φταίνε!! ;D τον caviar black νομιζα οτι έβαλα στο link.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CypherCirca Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 ερωτηση αγνοιας,το ssd για σκληρο δισκο που μου προτεινες φιλε beero τοσο μεγαλη διαφορα κανει στο συστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 αστο...το εκτοξευει, κανε τη δουλεια σου με ενα 80αρι ssd και πάρε ενα απλο εξωτερικο ή εσωτερικο για να αποθηκευεις τα project σου υπόψην το εχω ξαναπει...κανω δουλεια με pentium dual [email protected] 2mb l2 cache, 2gb ram, 8400gs 512mb, wd caviar black 320gb σκληρο και δεν εχω κανενα παραπονο www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 αφου δε σε νοιαζει ο θόρυβος μπορείς να πας και σε velociraptor σκληρο @ 10.000 rpm 150 ή 300 GB www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CypherCirca Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 το pc που μου προτεινες,και απο τι στιγμη που μου λες οτι θα μπορει να δουλεψει αρκετα καλα,και τιμη αρκετα χαμηλη με εχει δελεασει αρκετα.και θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα να μου πεις γνωμη, http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P7P55-D-s1156-DDR3-P55.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-670-1156-3-46GHz-Cache-4MB-Box-BX80616I5670.htm ο επεξεργαστης ειναι λιγο πιο δυνατος,η μητρικη νομιζω οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες επεκτασεις.τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 δε θα εχεις ιδιαιτερες διαφορες, οι καλες μητρικες είναι για gamers και overclockers...δεν εχεις λόγο για κατι τετοιο www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagia24kanali Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την www.pcmajor.gr Στη θέση σου, πριν αγόραζα θα έκανα μια κουβέντα με αυτούς. Καλό απόγευμα σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CypherCirca Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την www.pcmajor.gr Στη θέση σου, πριν αγόραζα θα έκανα μια κουβέντα με αυτούς. Καλό απόγευμα σε όλους φαινεται τρομερα ενδιαφερον.απο εκει αγορασες υπολογιστη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagia24kanali Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ναι. Μου φτιάξανε ένα .. θηριάκι και μου αναβαθμίσανε και τον παλιό μου σε Home Theater PC. Με έπεισαν με τον επαγγελματισμό τους και με την ...πόρωσή τους για αυτό πού κάνουν. Σίγουρα όλοι μας μπορούμε να στήσουμε ένα PC, (όπως άλλωστε έκανα και εγώ μέχρι πρότινος από πλαίσιο και e-shop), αλλά τα τυπάκια σου μιλάνε για δοκιμασμένες και τεσταρισμένες λύσεις για audio που τις έχουνε λιώσει στα τεστ πριν σου πουλήσουν. Το κυριότερο είναι οτι αποφεύγεις τις λούμπες. Απλά τσέκαρέ τους. Χαιρετώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CypherCirca Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 σε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση