spewfy Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Αν και σχετικά παλιό το θέμα παραθέτω κι εγώ ένα κομματάκι μου χωρίς μπάσο... 8) nobass.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δοκίμασα να κάνω κάτι, hope you like it. Ωραίο κομμάτι :) ΥΓ. το χώρισα το θέμα, γιατί νομίζω δεν ήταν ακριβώς στη λογική του bass improvisation θέματος. bassincluded.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Πολύ ενδιαφέρον! thanks... :) Το έβαλα αρχικά στο θέμα bass improvisation experiment γιατί ήθελα να αποτελέσει συνέχεια του πειράματος του ReCoc με ένα όμως πιο συγκεκριμένο θέμα αυτή τη φορά.. Ίσως ο τίτλος Bass Experiment 2 ή κάπως αλλιώς να του ταίριαζε καλύτερα.. Πάντως και εδώ μια χαρά είναι. 8) Παραθέτω κείμενο από το αρχικό θέμα για όσους δεν το έχουν παρακολουθησει Θέλω να κάνω ένα μικρό πειραματάκι... ...και καλώ τους φίλους μπασίστες να ηχογραφήσουν και να ανεβάσουν τον αυτοσχεδιασμό τους. Μπορούν να γράψουν είτε κάποιο ριφάκι, είτε να σολάρουν, είτε κάποιο groove είτε ότι εμπνέεται ο καθένας... Θέτω μόνο έναν κανόνα: Όποιος σκοπεύει να συμμετέχει ΝΑ ΜΗΝ ακούσει τα κλιπς που θα ανεβάσουν οι υπόλοιποι πριν ανεβάσει το δικό του. Ο λόγος είναι για να μην επηρεαστεί ή πάρει ιδέες. Σκοπός του πειράματος είναι να δούμε πως το ίδιο κομμάτι μπορεί να προσεγγιστεί απο διαφορετικούς μουσικούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Κάτι πρόχειρο για να ακούσω το κομμάτι τις Εύης γιατί με έχει φάει η περιέργεια.., Το μπάσο είναι το 6χορδο Ibanez SR506 και τα πετάλια που χρησιμοποίησα είναι: Fame Bass EQ, Ibanez PH7 (phaser), Boss ODB3 (OD), Dunlop Bass Cry Baby καθώς και το BDI της Behringer ΠΕΡΙΠΟΥ στις ρυθμίσεις που λέει ότι προσομοιώνει τον SVT... funky_bassman_track.mp3 LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Τι είναι αυτό το φςςςς που ακούγεται στο τέλος, από την παύση και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Phaser+OD... Ίσως από τους αγαπημένους μου ήχους... 8) 8) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 ooh fun :) Μ άρεσε το εφεδάκι πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Και τώρα που άκουσα το κομμάτι της Εύης... (Jazz Bass, DI Roland έτσι??) Πολύ ωραίο παίξιμο και πολύ στρωτό σε αντίθεση με το δικό μου... Χρησιμοποιείς compresor? Η εισαγωγή μου θυμίζει ska φάση... Μετά γυρνάει σε πιο κλασικό παίξιμο... Γενικά με άρεσαν πολλές ιδέες σου!! ;D ;D ooh fun :) Μ άρεσε το εφεδάκι πολύ. Αυτά να τα πεις σε μερικούς μερικούς που ακούνε "ΕΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΟ???" και βγάζουν φλύκταινες, ιλαρά ΚΑΙ ποδάγρα!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ναι κλασσικά το σεταπ δεν αλλάζει ποτέ. Μερσί. Όχι ούτε κομπρέσορ ούτε τίποτα και μου τη δίνει γιατί ακούω κάτι χτυπήματα που τα έδωσα λίγο πιο πορωμένη κ είναι κάπως :P Όσο το ακούω το δικό μου μπορεί και να το έγραφα ξανά εντελώς πιο μινιμαλ. Πολύ σρεντ (για μένα εε, μη με φάνε οι σωστοί σρεντάδες) μου βγήκε. Μηδέν παύσεις τίποτα. Στο δικό σου κ εγώ αρχικά σκέφτηκα να βάλω οκτάβες στο σχήμα συνέχεια, αλλά δε μου ακούγονταν καλά, σε σημεία πάλι καλό ήταν, όπως το βαλες εσύ. Αυτά να τα πεις σε μερικούς μερικούς που ακούνε "ΕΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΟ???" και βγάζουν φλύκταινες, ιλαρά ΚΑΙ ποδάγρα!!! Τ ακούω εγώ που αν μου πούνε για εφέ στο μπάσο, ρωτάω αν το άκτιβ μπάσο κάνει για εφέ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Οκτάβες έβαλα στην αρχή... Μετά όλο το κομμάτι είναι με πέμπτες... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση