Προς το περιεχόμενο

Τι DAW να πάρω για να έχω συμβατότητα με τα στούντιο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν λές "στα μουσικά προγράμματα" τι ακριβώς εννοείς?

έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου?

προσωπικά δε βλέπω τον λόγο ύπαρξης των XP 32/64 απο τη στιγμή που έχεις και τα 7 στη λίστα.

EDIT

Τώρα, σώθηκες...

αυτό ακριβώς. Στο κάτω κάτω πως μετριέται η λέξη επιδόσεις? πόσο μάλλον όταν μιλάμε για "προγράμματα" γενικά

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όταν λές "στα μουσικά προγράμματα" τι ακριβώς εννοείς?

έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου?

προσωπικά δε βλέπω τον λόγο ύπαρξης των XP 32/64 απο τη στιγμή που έχεις και τα 7 στη λίστα.

EDIT

αυτό ακριβώς. Στο κάτω κάτω πως μετριέται η λέξη επιδόσεις? πόσο μάλλον όταν μιλάμε για "προγράμματα" γενικά

Θελω να ειναι βολικο για καποιο προγραμμα ηχογραφησης, μερικα δεν δουλευουν με windows 7 οπως εμαθα οτι και μερικες καταγραφικες καρτες που ειναι πολυ καλες δεν ειναι συμβατες με windows 7

προφανώς το πόσο "βολικό" θα είναι, έχει να κάνει με το ίδιο το "πρόγραμμα ηχογράφησης" που χρησιμοποιείς.

τώρα αν έχεις εμπειρία με κάποιο απο τα λειτουργικά που αναφέρεις παραπάνω, αυτό είναι ένα "συν"

το πόσο καλές επιδόσεις θα έχει πιστεύω πως έχει να κάνει κυρίως με το hardware και όχι με το λειτουργικό (αν μιλάμε για λειτουργικό χωρις ιούς κλπ)

a classic player now...

Ξερεις να τα δουλευεις ολα το ιδιο καλα; Το λειτουργικο συστημα κανονικα θα επρεπε να ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολησει, αφου εχεις λυσει το θεμα του hardware kαι του λογισμικου που θα χρησιμοποιησεις. Ειδικα δε αν εχεις καταληξει σε καποιο συγκεκριμενο λογισμικο, τα υπολοιπα σε αρκετες περιπτωσεις "διαλεγονται" σχεδον μονα τους.

Λοιπον για να ειναι πιο ξεκαθαρο το τοπιο.....

Αυτο που θελω να κανω ειναι να γραφω σε καποιο στουντιο επαγγελματικα

με συγχρονο εξοπλισμο και τα κομματια να τα κανω μονταζ μονος μου ετσι θα

γλητωνω πολλες ωρες πανακριβης ηχογραφησης....διοτι σε ενα στουντιο που πηγα

τις περισσοτερες ωρες ειμασταν μπροστα στον υπολογιστη κ ο ηχοληπτης σχεδον

μου αλλαζε το κομματι....επειδη ειμαι σχετικα μικρος κ ισως να θεωρει τον εαυτο του

φοβερο παραγωγο ???......τεσπα. το προγραμμα που χρησιμοποιουσε ηταν Cubase και παιζει και στα δυο συστηματα.

Λοιπον για να ειναι πιο ξεκαθαρο το τοπιο.....

Αυτο που θελω να κανω ειναι να γραφω σε καποιο στουντιο επαγγελματικα

με συγχρονο εξοπλισμο και τα κομματια να τα κανω μονταζ μονος μου ετσι θα

γλητωνω πολλες ωρες πανακριβης ηχογραφησης....διοτι σε ενα στουντιο που πηγα

τις περισσοτερες ωρες ειμασταν μπροστα στον υπολογιστη κ ο ηχοληπτης σχεδον

μου αλλαζε το κομματι....επειδη ειμαι σχετικα μικρος κ ισως να θεωρει τον εαυτο του

φοβερο παραγωγο ???......τεσπα. το προγραμμα που χρησιμοποιουσε ηταν Cubase και παιζει και στα δυο συστηματα.

χρηματικά?

εννοείς οτι θες να κάνεις την ηχογράφηση σε στούντιο και μετά να μιξάρεις τα αρχεία μόνος σου στο σπίτι?

άρα δε το θες για επαγγελματική χρήση όπως λες εδώ ::)

Ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο βολικο για επαγγελματικη χρηση στον τομεα της μουσικης τεχνολογιας?

εκτός αν το "επαγγελματικός" το χρησιμοποιείς σαν "ποιοτικός"

τέλος πάντων, η δική μου εντύπωση είναι (ΑΝ κατάλαβα καλά γιατί το τοπίο δεν καθάρισε τόσο) οτι το καλύτερο για σένα είναι να χρησιμοποιήσεις το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο αυτός που σε ηχογραφεί, γιατί έτσι όλα θα δουλέψουν αμέσως και δε θα χρειαστεί να μπλέκεις με αρχεία wav και που πάει το ένα και το άλλο.

Το μόνο που θα αντιγράψεις είναι το directory με το εκάστοτε κομμάτι και θα τρέχεις κατ'ευθείαν το αρχείο session και όλα θα είναι στη θέση τους.

a classic player now...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου