BlackIce Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Τίποτα. Όπως φαίνεται, τώρα ξεκινάς το άθλημα. Άρα όπως λέει ο ghen πρέπει πρώτα να καταλάβεις τι γίνεται. Αφού αποφάσισες Μac, ζύγισε τις διαφορές μεταξύ ενός destop και ενός laptop (η λογική αγοράς μεταξύ Mac-Pc είναι ακριβώς η ίδια) και πράξε ανάλογα. Πάρε κάποια καλά ηχειάκια μέχρι να καταλάβεις τι σημαίνει κάρτα ήχου και monitors και μην χώνεις τζάμπα λεφτά από την αρχή. και εγω αυτο ειχα στο μιαλο μου να παρω το mac με καποια καλα ηχειακια γιατι ακομα εχουμε μελλον thnx se olous paidia!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Mε Ipad!!!!!!!!! Γουελ πλεηντ, σερ, γουελ πλεηντ ινντηντ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orpheasm Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εγω θα σου έλεγα να πάρεις ή mac book pro ή imac, το απλό macbook δεν έχει firewire και άμα θες να πάρεις εξωτερική κάρτα ήχου firewire δεν θα μπορείς. Το mac είναι εγγύηση, σαν ηχολήπτης το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς το logic pro είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο daw πρόγραμμα! και είναι αρκετά απλό.Έκανα live ηχογράφηση 16 κανάλια, έστελνα επιστροφές στους μουσικούς μέσω της κάρτας ήχου και δεν κόλησε τπτ και με το mac book το white όχι με το pro που είναι σαφώς καλύτερο. Από τότε που πήρα το mac το pc δεν το αγγιζω...Καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εγω θα σου έλεγα να πάρεις ή mac book pro ή imac, το απλό macbook δεν έχει firewire και άμα θες να πάρεις εξωτερική κάρτα ήχου firewire δεν θα μπορείς. Το mac είναι εγγύηση, σαν ηχολήπτης το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς το logic pro είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο daw πρόγραμμα! και είναι αρκετά απλό.Έκανα live ηχογράφηση 16 κανάλια, έστελνα επιστροφές στους μουσικούς μέσω της κάρτας ήχου και δεν κόλησε τπτ και με το mac book το white όχι με το pro που είναι σαφώς καλύτερο. Από τότε που πήρα το mac το pc δεν το αγγιζω...Καλή αγορά. 1.000 thnx file m :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 1.000 thnx file m :) Εδώ και τέσσερα χρόνια λοιπόν, χρησιμοποιώ παράλληλα Mac & PC. Macbook, PC laptop, MacPro (το πούλησα) και i7 hackintosh (τον τελευταίο καιρό). Μονο τον χειριστή βλέπω ως διαφοροποιό στοιχείο. Είναι απλό βρίσκω, αλλά δυσνόητο; "Δεν έχει σημασία τί έχεις, αλλά τί κάνεις μ'αυτό". Και με πύργο κάνω live και με laptop και με 8088. I don't care. Σημασία έχει ότι εμφανίζομαι κάπου έχοντας κάτι να πώ και ανθρώπους κοντά μου που ενδιαφέρονται να ακούνε. Ghen bites the dust. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Φιλος, δε θα χαλασεις εσυ την πιατσα. Pick a side και ξεκινα να τσακωνεσαι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση