bouzoukovios Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδες...σχεδιαζω να κανω ενα ερασιτεχνικο home studio και χρειαζομαι εξοπλισμο !! Δεν εχω εμπειρια απο μικροφωνα και καρτες ηχου οποτε ζητω την βοηθεια σας ! Θα διαθεσω γυρω στα 300 ευρω και για μικροφωνο και για καρτα ηχου!Θελω να ηχογραφω ακουστικη κιθαρα, μπουζουκι και φωτινιτικα !! Δουλευω με Cubase!εχω desktop dual-core sta 2.20Ghz 2 Gb Ram me windows 7 ! Απο μικροφωνο εχω στο νου μου το RODE NT1-A COMPLETE VOCAL RECORDING !Απο καρτες εχω αγνοια !! :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 κοίτα ακριβώς από κάτω ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Tι χρήματα μπορείς να δώσεις και πόσα κανάλια θες να ηχογραφείς ταυτοχρόνως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukovios Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δινω περιπου 300 ευρω για μικροφωνο και καρτα ηχου!! Θα ηχογραφω ενα ενα τα οργανα !! και μετα θα τα μιξαρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukovios Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδες...σχεδιαζω να κανω ενα ερασιτεχνικο home studio και χρειαζομαι εξοπλισμο !! Δεν εχω εμπειρια απο μικροφωνα και καρτες ηχου οποτε ζητω την βοηθεια σας ! Θα διαθεσω γυρω στα 300 ευρω και για μικροφωνο και για καρτα ηχου!Θελω να ηχογραφω ακουστικη κιθαρα, μπουζουκι και φωτινιτικα !! Δουλευω με Cubase!εχω desktop dual-core sta 2.20Ghz 2 Gb Ram me windows 7 ! Απο μικροφωνο εχω στο νου μου το RODE NT1-A COMPLETE VOCAL RECORDING !Απο καρτες εχω αγνοια !! :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση