Προς το περιεχόμενο

Μήπως με "ρήξανε";

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια κιθάρα με την οποία δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο της απλά έχω την εντύπωση ότι μου βαλαν λάθος μαγνήτες σ' ένα μαγαζί στην Αθήνα, δηλαδή όχι λάθος εγώ τους πήγα εκεί καινούριους μαγνήτες αλλά αυτοί δεν μου παν τίποτα παρόλο που μου έκαναν και service και καλό setup και καινούριες χορδές και η κιθάρα είναι μια χαρά απλά νόμιζα ότι θα χάνει με αυτούς τους μαγνήτες και τα παιδιά είναι εντάξει και ας μην τους είπα τίποτα.

Α, ναι. Την κιθάρα την έβαλα αγγελία. Να βάλω και στο thread κανα δυο φορές το link με την αγγελία......

Μερικοί με λένε βρωμόμυαλο............

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φιλαράκι ίσως δεν κάνουν λάθος που σε λένε βρωμόμυαλο .

Ο λόγος που έκανα το thread είναι επειδή μου δημιούργησε το θέμα των μαγνητών πρόβλημα σε 2 ανταλλαγές κι έτσι το έψαξα και ρώτησα τη γνώμη του φίλου μου και μετά του κόσμου του noiz.  Εξ άλλου αυτοί που ήταν να ενδιαφερθούν για την κιθάρα το έχουν κάνει ήδη. Μπορείς να πας να το παίξεις έξυπνος σε άλλο thread αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου