InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, από τη στιγμή που δεν ξέρω και δεν έχω μάθει να κάνω αυτές τις δουλειές μόνος, θα τα δώσω τα χρήματα ναι. Και με τη συμπεριφορά των παιδιών δεν είχα κανένα πρόβλημα και το τόνισα από την αρχή. Και εξυπηρετικοί και έχουν πλάκα όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 σκεψου και κάτι άλλο: αν σου είχαν πει ότι έχεις βάλει ακατάλληλους μαγνήτες, μπορεί να συμπέραινες πως πάνε να σου πουλήσουν άλλους μαγνήτες, αυτό ενδεχομένως το έχουν "πάθει" στο παρελθόν, οπότε πλέον ό,τι τους φέρει ο πελάτης αυτό βάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Τώρα όσο αφορά τα 65 Euro προσωπικά μου φαίνονται πάρα πολλά για τέτοιου είδους δουλειές (του 20λεπτου?) για να αλλαξεις χορδες & μαγνητες σε μια κιθαρα & να την σεταρεις σωστα (ειδικα εαν εχει Floyd Rose) χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 ωρες,δεν νομιζω να υπαρχει καποιος ειδικευμενος τεχνιτης σε οποιοδηποτε επαγγελμα που να χρεωνει λιγοτερο απο 40 ευρω/ωρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 +1000 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Να και 2 φωτό που μπορείτε να δείτε στην αγγελία. Τις ανέβασα μόλις. http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=viewmore;id=39927 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 για να αλλαξεις χορδες & μαγνητες σε μια κιθαρα & να την σεταρεις σωστα (ειδικα εαν εχει Floyd Rose) χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 ωρες,δεν νομιζω να υπαρχει καποιος ειδικευμενος τεχνιτης σε οποιοδηποτε επαγγελμα που να χρεωνει λιγοτερο απο 40 ευρω/ωρα. Τελευταίο σέρβις στο αυτοκίνητο, εργατοώρα 65€. Μάθε παιδί μου γράμματα... (Σορυ για το οφτόπικ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ε, καλά αυτό δεν είναι εργατοώρα, είναι αντιπροσωπειο-ώρα. Άλλο πράγμα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Να και 2 φωτό που μπορείτε να δείτε στην αγγελία. Τις ανέβασα μόλις. http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=viewmore;id=39927 Σε χαλάει κάτι στον ήχο? Αν όχι, νομίζω ότι δε χρειάζεται και πολύ ψείρισμα. Χαλάρωσε και ευχαριστήσου το κιθαρόνι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Ε, καλά αυτό δεν είναι εργατοώρα, είναι αντιπροσωπειο-ώρα. Άλλο πράγμα. Δεν ξέρω τι είναι, εγω μια φορά έπεσα ξερός όταν το είδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 για να αλλαξεις χορδες & μαγνητες σε μια κιθαρα & να την σεταρεις σωστα (ειδικα εαν εχει Floyd Rose) χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 ωρες,δεν νομιζω να υπαρχει καποιος ειδικευμενος τεχνιτης σε οποιοδηποτε επαγγελμα που να χρεωνει λιγοτερο απο 40 ευρω/ωρα. +1000000 επειδη εχθες περασα ενα πολυ ευχαριστο 3ωρο στο καταστημα αυτο αγοραζοντας τη νεα μου κιθαρα....Η ελαχιστη χρεωση σερβις ειναι 40ευρο !! οποτε λογικο μου κανει το 65 με χορδες και σετ απ....!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση