PickingMan Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!! ;) Ωραίος!!! ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα 8) Χωρις Wah Wah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δεν είμαι φαν του satriani ,vai είμαι στην αντίπερα όχθη bb , gary , danny... Αλίμονο αν θα σε έκρινα γιαυτό...θέλω άπλα να τονίσω ότι ακόμα και αν δεν είμαι φαν του είδους σε παρακολούθησα και μου άρεσε πολύ το παίξιμο σου...είσαι σωστός τεχνίτης και ξέρεις τι κάνεις!Μπράβο :) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολύ καλός φίλε μου μπράβο. Respect σε όλα τα μέρη του κομματιού ήσουν πολύ καλός. Παρεπιμπτώντος το backtrack του κομματιού που το βρήκες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα 8) Όλα τα κωλόπαιδα έχουν μαζευτεί εδώ μέσα για να μας σπάνε το ηθικό... :P ;) :D Άλλο ένα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 :o :o Πολυ ωραιός!! 10'/10! Αν και ειναι πολυ δυσκολο να αντιγραφει και το feel του καλλιτέχνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
engl Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!! ;) Ωραίος!!! ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα 8) Χωρις Wah Wah αν ενοεις το timing στο σημειο με την πενα στο σολ χορδη,το ξανα ακουσα και δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα.χωρις παρεξηγηση νομιζω οτι στη δικια σου εκτελεση υπαρχει το προβλημα που αναφερεις. φιλικα :) www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
engl Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολύ καλός φίλε μου μπράβο. Respect σε όλα τα μέρη του κομματιού ήσουν πολύ καλός. Παρεπιμπτώντος το backtrack του κομματιού που το βρήκες ? ευχαριστω φιλε μου! το τρακ ειναι απο ενα τευχος του guitar techniques δε θυμαμαι ποιο ομως.. www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
engl Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Ποοο ωραίος. Το ευχαριστήθηκα :). Για πες μου λίγο τι μοντέλο ibanez έχεις και τι μαγνήτες έχεις πάνω? η κιθαρα ειναι μια ibanez rg 550 αρυθμιστη για 5 χρονια (αφου τοσο περιπου ειχα να την πιασω στα χερια μου ) μαγνητες εχει της μανας της και γενικα δεν εχω πειραξει κατι στην κιθαρα ;) www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Οχι φίλε εννοώ το παιξιμο σου μετα την σολ στην μι και στην σι θέλει δουλεια... Οσο για την σολ δεν νομιζω να κανω καποιο λαθος παιζω το κομματι ετσι απο 1993 (ίσως σου ακούγετε που παιζω το μέτρημα παρεστιγμέμα; αυτο το κανω για να ακουστει σαν το feeling του Wah. (εχείς δίκο αν εννοείς οτι ακούγετε σαν κόντρα) ;) ;D ετσι μην εισαι υπεροπτης να ακους και τα σχολια που θα σου δωσουν δυναμη να παιζεις καλυτερα... ;) Ειμαι κακο παιδι ??? η ξεμοραμενος γερος ;D ;D ;D ;D Αυτο εδω είναι μετρημα!!! [flash=200,200] ΡΕ παιδια sorry αλλα δεν μπορω να το βαλω αυτο είναι μετρημα [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 νομιζω οτι ψηριζεται λιγο την μαιμου ;D εκτος και αν το θεμα ειναι καθαρα ποιος θα αντιγραψει καλύτερα το καραφλο θεο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση