engl Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Γεια σας! ειπα να εγκαινιασω το καινουριο μου wah wah παιζοντας αυτο το κοματι.Τα σχολια ευπροσδεκτα :) www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 πολυ μαρεσε.. τωρα ας κρινουν και οι πιο εμπειροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Αν και μπασίστας μπορώ να σου πω πως θαύμασα την πένα σου!Πολύ καλό δεξί και καθαρότατο παίξιμο!Περιμένω και τίποτα δικό σου!Με γειά το Wah:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Τι να ακούω τον Satriani τι να ακούω εσένα το ίδιο μου κάνει!!! :o Είσαι ωραίος με άρεσε κ η εναλλαγή της κάμερας κ το φόντο!!! ;D Α...κ μεγιά το Wha κ απο εμένα κ καλά κ ωραία δημιουργικά παιξίματα σαν κ αυτό! ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Εγώ απλά θα πω ότι ζηλεύω :( threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StageMaster Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Παρα πολυ ωραιος,congrats! ;) Πολυ καλος ο ηχος και το wah σωστοτατο,ανεβασε κι'αλλα αν εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ωραιος! ;D το αγαπημενο μου σατριανοκομματο απο τοτε που επαιζε intro σε εκπομπη του GeronimoGroovy :o :o :o στην TV στα 90΄ς . www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 πολυ καλος μπραβο για πες και τι wah πηρες καθως και με τι γκαζια παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ποοο ωραίος. Το ευχαριστήθηκα :). Για πες μου λίγο τι μοντέλο ibanez έχεις και τι μαγνήτες έχεις πάνω? ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 να που ακουσα σατριανι και οχι κατι που μοιαζει με σατριανι...ωραιος ρε μαν!!! κιπ ον... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση