Apostolis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Μετά από όλα αυτά που έγραψε ο Wow! εγώ τι μπορώ να πώ! Angele, όντως υπάρχει το θέμα στο φόρουμ, απλώς δεν το είχα βρεί όταν έστειλα το μήνυμα. Γι αυτό που λές για τη ζημιά δεν έχεις άδικο, απλώς σκέφτομαι να παραγγείλω και ένα μπάσο (που όντως είναι πιο φθηνό) από Thomann και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιο εύκολο να πάθει ζημιά κατά τη μεταφορά απ' οτι ένα πολυκάναλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ottomo Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Επίσης η μεταπωλητικη αξία του υπολογιστη πεσει κατακόρυφα σε λιγους μηνες ενω του πολυκάναλου όχι...οτι και να φτιάχεις βασισμένο σε υπολογιστή θα χρειαστει να αναβαθμίσεις αργοτερα αν θες κατι ποιο σοβαρο οποτε ο υπολογιστης σαν επενδυση δεν ειναι καλη το πολυκάναλο ειναι πολυ πιο ασφαλες απο την αποψη οτι το παιρνεις και δοθλευει και κανεις ι δουλεια σου χωρις προβληματα κρασαρισμτα ασυμβατοτητες κτλ...σε μερικα πολυκάναλα μπορεις να κανεις και αναβαθμισεις με εφε κτλ που καλυπτει καποιες αναγκες αναβαθμισης...ειμαι πολυ υπερ της ποιοτητας παρα της ποσοτητας και γιαυτο θα σου προτεινα να παρεις ενα πολυκάναλο και να το μαθεις καλα ωστε να το πουλησεις και να παρεις κατι καλυτερο οταν πραγματικα το χρειαζεσαι...με τον υπολογιαστη αυτο δεν συμβαινει σχεδον ποτε - τεραστια ποικιλια προγραμματων, hardware κτλ - που ο περισσοτερος κοσμος ασχολειται περισσοτερο με τον αποκτηση plugins παρα με την ηχογραφηση μουσικης...my 2c www.fabliquid.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Ottomo, σωστές οι παρατηρήσεις σου. Απλώς εγώ θέλω κάτι για το σπίτι οπότε μπορώ να ζήσω κάποια χρονάκια μέχρι να κάνω την αναβάθμηση που κάποια στιγμή θα είναι απαραίτητη. Αυτό που θέλω εγώ είναι να φωνάζω τον Μήτσο,Κώστα,Γιώργο κ.λ.π. να έρθει σπίτι μου να γράψουμε ένα-δύο κομμάτια και κάποια άλλη μέρα να μπορούμε να τα ακούσουμε ή να συνεχίσουμε το γράψιμο. Και όλα αυτά με τη μεγαλύτερη δυνατόν ευκολία και καλή ποιότητα ήχου. Τώρα αν μπώ στο τριπάκι να αρχίσω να κάνω μιξαρίσματα,να πήζω τα κομμάτια σε εφέ κτλ τι να σου πώ, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Αυτό που θέλω εγώ είναι να φωνάζω τον Μήτσο' date='Κώστα,Γιώργο κ.λ.π. να έρθει σπίτι μου να γράψουμε ένα-δύο κομμάτια και κάποια άλλη μέρα ναμπορούμε να τα ακούσουμε ή να συνεχίσουμε το γράψιμο. Και όλα αυτά με τη μεγαλύτερη δυνατόν ευκολία και καλή ποιότητα ήχου. [/quote'] Για αυτά που λες, εγω πιστεύω ότι πιο βολικό είναι ένα πολυκάναλο που να μπορεί να γράφει τουλάχιστον 4 ταυτόχρονα κανάλια. Κι αν κάποτε θέλεις να κάνεις πιο πολύπλοκα πράγματα, τα κατεβάζεις στον Η/Υ και ο θεός βοηθός ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Καλό είναι να ψάχνουμε το forum πρώτα και να συνεχίζουμε μία υπάρχουσα συζήτηση. Ψηφιακά πολυκάναλα ή Υπολογιστής Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Gerasimos Αη αμ σόρρυ. Τελικά θα πάρω το Korg μόνο και μόνο για λόγους "φορητότητας" γιατί μπορεί να χρειαστεί να πεταχτώ και στο σπίτι του drummer (που να κουβαλάει ο άνθρωπος τα όργανα του). Ισως αργότερα φτιάξω κι ένα PCάκι. Τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους μπήκαν στο κόπο να πουν τη γνώμη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
explorer Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 σκεφτομαι να αγορασο ενα φθινο τετρακαναλο για ηχογραφιση προβας.θα μπορουσατε να προτεινεται κατι φθινο(πχ μεχρι 300 ευρο)?επισης θα με ενδιεφερε και μεταχειρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση