Προς το περιεχόμενο

Behringer V-Amp Pro ή Marshall JCM800 για το σαλόνι μου;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• 1 χρόνο αργότερα...

μια διευκρινιστική ερώτηση: το v-amp2 και το v-amp-pro διαφέρουν μόνο σε δυνατότητες διασύνδεσης και όχι σε ήχους, σωστά;

Ξεθάβοντας ένα παλιό θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω,αν ισχύει κάτι αντίστοιχο για το v-amp3 και το v-amp pro;  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεθάβοντας ένα παλιό θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω,αν ισχύει κάτι αντίστοιχο για το v-amp3 και το v-amp pro;  ???

Οι διαφορές στο V-amp 2 (το είχα) με το V-Amp pro (το έχω) είναι στις εισόδους/εξόδους και στις προενισχύσεις εξού και η διαφορά που υπάρχει στον ήχο μεταξύ τους (όχι τεράστια διαφορά, αλλά ακούγεται).

Το V-Amp 3 τώρα, έχει ελαφρός διαφοροποιημένα δείγματα (κατά την behringer) απ'τα V-Amp 2 και Pro αλλά δεν το έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

το v-amp-pro παραμένει συγγενές προς το v-amp2

άρα σε σχέση με το v-amp3 διαφέρει και ως προς συνδεσιμότητα, και ως προς ήχους (όσο το 3 από το 2)

έκδοση pro του v-amp3 από όσο ξέρω δεν υπάρχει

άρα σε σχέση με το v-amp3 διαφέρει και ως προς συνδεσιμότητα, και ως προς ήχους (όσο το 3 από το 2)

Οι διαφορές στο V-amp 2 (το είχα) με το V-Amp pro (το έχω) είναι στις εισόδους/εξόδους και στις προενισχύσεις εξού και η διαφορά που υπάρχει στον ήχο μεταξύ τους (όχι τεράστια διαφορά, αλλά ακούγεται).

Το V-Amp 3 τώρα, έχει ελαφρός διαφοροποιημένα δείγματα (κατά την behringer) απ'τα V-Amp 2 και Pro αλλά δεν το έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Ρωτάω, γιατί έχω στην κατοχή μου το vamp3, που το χρησιμοποιώ για ηχογραφήσεις και δεν ξέρω, αν αξίζει τον κόπο να κινηθώ προς την απόκτηση του vamp pro (έχει κατά καιρούς στις αγγελίες) ή οι διαφορές θα είναι ελάχιστες.

ο μονος λόγος θα ήταν ότι το προ έχει δυνατότητες διασύνδεσης που σου είναι απαραίτητες

όμως ως προς ποιότητα λογικά θα είναι υποδεέστερο αφού έχει την ποιότητα του 2

εκτος βέβαια αν προτιμάς εσύ το 2, δεν ξέρω...

ο μονος λόγος θα ήταν ότι το προ έχει δυνατότητες διασύνδεσης που σου είναι απαραίτητες

όμως ως προς ποιότητα λογικά θα είναι υποδεέστερο αφού έχει την ποιότητα του 2

εκτος βέβαια αν προτιμάς εσύ το 2, δεν ξέρω...

μάλιστα....μάλλον με βλέπω να πάω πάσο, δηλαδή... :-\

Ρωτάω, γιατί έχω στην κατοχή μου το vamp3, που το χρησιμοποιώ για ηχογραφήσεις και δεν ξέρω, αν αξίζει τον κόπο να κινηθώ προς την απόκτηση του vamp pro (έχει κατά καιρούς στις αγγελίες) ή οι διαφορές θα είναι ελάχιστες.

Μέχρι που πήρα την RP500 όλες οι ηχογραφήσεις που έκανα ήταν με το V-Amp Pro και είναι ακόμα σε μερικές περιπτώσεις. Το V-Amp pro είναι ένα μηχάνημα που δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ, ακόμα και σε live με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω.

Πάντως αν έχεις το V-Amp 3 θα σου πρότεινα να πάρεις μία δικάναλη  λαμπάτη προενίσχυση και να το περάσεις από εκεί πριν ηχογραφήσεις. Το έχω κάνει με το V-Amp 2 και το Tube Ultragain T1953 με απίστευτα αποτελέσματα.  

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Το V-Amp pro είναι ένα μηχάνημα που δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ, ακόμα και σε live με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω.

Στο στούντιο το vamp3 με ψιλοαπογοήτευσε, οπότε το έχω μόνο για home recordings (...of the bad hour... :P).

Πάντως αν έχεις το V-Amp 3 θα σου πρότεινα να πάρεις μία δικάναλη  λαμπάτη προενίσχυση και να το περάσεις από εκεί πριν ηχογραφήσεις. Το έχω κάνει με το V-Amp 2 και το Tube Ultragain T1953 με απίστευτα αποτελέσματα. 

Ενδεχομένως, να κοιτάξω προς αυτή τη μεριά, αν βρω κάτι οικονομικό.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου