Προς το περιεχόμενο

Behringer V-Amp Pro ή Marshall JCM800 για το σαλόνι μου;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Administrator

Βρε κυρ longshadow μ'... μας πέθανες! Μια στην αναμονή και μια στην ψιλοπαρανόηση.

Εφόσον μιλάμε για προσομοίωση αυτό που θα έπρεπε να είχες κάνει για να συγκριθεί το V-Amp, θα ήταν η αντίστοιχη καμπίνα ή ενισχυτής με αυτό που έγραψες με το μικρόφωνο.

Σε αυτή την περίπτωση τι συγκρίναμε;

Έπαιξες σε jazz chorus το Barber και το ηχογράφησες με SM57; Αν όχι τότε μιλάμε για τελείως άλλα και άσχετα πράγματα μεταξύ τους.

Τι κοινό έχει ο ενισχυτής και η καμπίνα σου με αυτόν που προσομοίωνες;

Αν είναι ο ίδιος... πάω πάσο, αλλιώς είναι απλά άκυρο το τεστ.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά, ακούσαμε την ίδια "προενίσχυση" (barber) σε 2 τελείως clean ήχους με το ίδιο βάθος και το ίδιο compression...

Δεν προσπάθησα να φτιάξω τον ακριβώς αντίστοιχο simulated ήχο με αυτό που έχω (εξάλλου που να βρει κανένας προσομοίωση ενος dc-3 με αλλαγμένο μάλιστα μεγάφωνο, δεν υπάρχει πουθενά... ;D )

Το έκανα για να δω αν είναι αναγνωρίσιμη στους περισσότερους η διαφορά "ποιότητας" που κατ'εμέ υπάρχει, όχι στο να συγκρίνουμε το κατά πόσο identical είναι οι ήχοι μεταξύ τους.

Ας πούμε λοιπόν οτι το πιο κοντινό που υπάρχει μέσα στο vamp είναι το california clean όπου υποτίθεται οτι ακούμε έναν καθαρό boogie combo με αντίστοιχη καμπίνα την νούμερο 4 (1x12 mid combo)

Ακούγεται κάπως έτσι...(εννοείται πάλι με το barber στις ίδιες ρυθμίσεις)...

vamp-boogie_combo_1x12_clean.mp3

Anyway,δεν λέω οτι έχεις άδικο...

Αισθάνομαι οτι το έχω κουράσει κάπως το θέμα και είναι ίσως ώρα για μιά αλλαγή πλεύσης...

...τέρμα τα test clips απο μέρους μου στο μέλλον...

Βρε κυρ longshadow μ'... μας πέθανες! Μια στην αναμονή και μια στην ψιλοπαρανόηση.

Εφόσον μιλάμε για προσομοίωση αυτό που θα έπρεπε να είχες κάνει για να συγκριθεί το V-Amp, θα ήταν η αντίστοιχη καμπίνα ή ενισχυτής με αυτό που έγραψες με το μικρόφωνο.

Σε αυτή την περίπτωση τι συγκρίναμε;

Έπαιξες σε jazz chorus το Barber και το ηχογράφησες με SM57; Αν όχι τότε μιλάμε για τελείως άλλα και άσχετα πράγματα μεταξύ τους.

Τι κοινό έχει ο ενισχυτής και η καμπίνα σου με αυτόν που προσομοίωνες;

Αν είναι ο ίδιος... πάω πάσο, αλλιώς είναι απλά άκυρο το τεστ.

+1 εγω νομιζα οτι μιλαγαμε για ιδιους ενισχυτες....και λοιπα, μαλλον ακυρη η συγκριση!

RUN FOREST....RUN!!!!

• Administrator

Αισθάνομαι οτι το έχω κουράσει κάπως το θέμα και είναι ίσως ώρα για μιά αλλαγή πλεύσης...

Ε... όχι κι έτσι! Ο άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης όλων να το βάλει κάτω στα καλά... ξημερώματα. Μάλλον σε είχε κουράσει η προσπάθεια μέχρι τις 3.00, longshadow μου.  ;) Κατεβάζω το κλιπ και τα ξαναλέμε. Θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ κάτι σχετικό.

Live and let Live.

Νομίζω προσομείωση DC3 έχει η RP1000 (Digitech) και DC3 με BW μεγάφωνο έχω κι εγώ....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

knitting.jpg

Πλάκα κάνεις;

Μας έκανες όλους να παρατήσουμε την κιθάρα και να το γυρίσουμε στο πλέξιμο και τώρα μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού;

Ε όχι κύριε! Είστε γελασμένος!!! :)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου