solega Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 μιλαμε η φατσα του παππου στο 1:20 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ρε παιδια!..Ημαρτον.Ειμαστε και σε μουσικο φορουμ. Τι φαλτσα και μ...ες. Τζαζ ειναι ολο το παιξιμο του. Τζαζ. Αμαν ! ( :-*) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 σα φωκια ακουγεται.... 8) το ρε δεν ειναι και το δυνατο του σημειο τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Γιατι εχω την εντύπωση οτι μπάσο του μικρούτσικου δεν έχει καλώδιο :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Γιατι εχω την εντύπωση οτι μπάσο του μικρούτσικου δεν έχει καλώδιο :-\ ειναι...μικρουτσικου...δεν φαινεται !! ;D :D :) ;D 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 ο παππούλης μοιάζει με τον γεράκο του Μπένυ Χιλ.... που τον άρχιζε στις γρήγορες σφαλιαρίτσες..... ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 ειναι...μικρουτσικου...δεν φαινεται !! ;D :D :) ;D 8) καλλοο χαχαχαχαχαχ :D :D :D για σου Korgious ΠΣ Ας βρεθεί κάποιος να δολοφονήσει τον Μr Small αρκετά μας τυραννάει τοσα χρόνια με την παρουσία του :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 καλλοο χαχαχαχαχαχ :D :D :D για σου Korgious ΠΣ Ας βρεθεί κάποιος να δολοφονήσει τον Μr Small αρκετά μας τυραννάει τοσα χρόνια με την παρουσία του :( ποσα δινεις? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 ποσα δινεις? Άστο θα το κάνουμε αφιλοκερδώς Θα κανουμε ενα καλό για τη νεα γενια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 ο παππούλης μοιάζει με τον γεράκο του Μπένυ Χιλ.... που τον άρχιζε στις γρήγορες σφαλιαρίτσες..... ;D ;D ;D ;D ;D Κι εμένα αυτό ακριβώς μου θύμισε ... Η Βόσσου πάντως με τόση φαλτσαδούρα θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί και για άλλο ύψιστο εθνικό σκοπό: να βάζει απευθείας γκολ απ' το κόρνερ για την Εθνική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση