solega Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Αν και δεν ειμαι και πολυ φιλος με το θεσμο της eurovision ουτε και με την ελληνικη μουσικη ωστοσο επεσα πανω σε αυτη τη συμμετοχη της Ελλαδας το 1991. Αυτο το κομματι παντα μου αρεσε δε ξερω γιατι...ισως ειναι αρκετα πιασαρικο στα αφτια μου ισως η ερμηνεια της Βοσσου που τη θεωρω πολυ καλη ισως το μπασο του Μικρουτσικου και η παρελαση ;D αλλα αυτο που με καθηλωσε πραγματικα ηταν το σολο του σαξοφωνου σε συναρτηση με τη φατσα του.... μιλαμε ψαλιδισε της ελπιδες για διακριση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 τόσα φάλτσα ρε φίλε δεν κάνεις ούτε με πικέ στο μπιλιάρδο ... ;) ;) ;) ;) Το θυμάμαι πολύ καλά!! ;D ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 ο παππουλης αφησε εποχη...... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 και όχι τίποτα άλλο,αλλά από τότε μπήκε ο Μικρούτσικος στην τηλεοπτική ζωή μας και δε λέει να ξεκουνηθεί... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 τότε υπήρχε ορχήστρα ακόμα που έπαιζε σε όλα τα τραγούδια. Δεν ήταν στην δική μας αποστολή. Πάντως, έγραψε πραγματικά! ;D ;D Έχει ένα σημείο που χάνει την ανάσα... και στο τέλος παίζει μια φράση όλα τα λεφτά.... Τι μου θύμισες τώρα... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 τόσα φάλτσα ρε φίλε δεν κάνεις ούτε με πικέ στο μπιλιάρδο ... ;D το μπασο του Μικρουτσικου Ένα ίδιο υπήρχε προ διμήνου στις αγγελίες, λές? Θυμήθηκα και μια παλιά χαζομαρούλα :-X THUNDER, σαν να μπαίνει η άνοιξη THUNDER, oυρανού κατάνυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Α γι'αυτο λες ο Αντρικος κανει παρελαση??? Σε στυλ Angus??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 απο τις τελευταιες εποχες που γραφοταν η μουσικη και η ενορχηστρωση και παιζοντουσαν ολα λαιβ.Υπηρχε υψηλο ταμπεραμεντο,class,image, για την Eurovision. ο καραγκιοζοσαχλοφωνιστας ..που να ψοφαγε πριν την εμφανιση μας. Ο παππους Λεβιαθαν ! ηθελε και σαξοφωνο..τρομαρα του.Ουρτ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 δεν παρακολουθώ, αλλά εντυπωσιακό το ότι παίζαν με ορχήστρα. τόσα φάλτσα ρε φίλε δεν κάνεις ούτε με πικέ στο μπιλιάρδο ... ;) ;) ;) ;) χαχα τι είπες τώρα ;D, πρέπει να παθε μινι εγκεφαλικο ο μπάρμπας την ώρα που σόλαρε και του τρέξαν τα σάλια στο σαξόφωνο :) :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 axaxaxaxaxxaxaxxaxaxa μιλαμε εχω ξεραθει στο γελιο.. ιδιως με τον τελευταιο επιθανατιο ρογχο.. αχαχαχαχαααχχ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση