elavd Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Απίστευτος ο πιτσιρικάς: Από ότι φαίνεται στο τέλος του video, πρέπει όντως να είναι πραγματικό ταλέντο (δεν είναι στημένο το video) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jobforacowboy Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 σιγα το πραγμα. εγω απο το παγκακι και μονο(και απο τον αποηχο του Μ10 αυτοκινητοδρομου,το μονο μερος που επιτρεπεται η διελευση βενζινοκινητων Trucks τυπου Mercedes 210B κοντα στο λονδινο) καταλαβα οτι βρισκονται στο Bishop's Stortford κοντα στο αεροδρομιο τοy Stansted,London. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Κατι τετοια βιντεο με κανουν να αναρωτιεμαι το λογο που ασχολουμαι με τη μουσικη... Just wow..! :o Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Να'ναι καλα το παιδακι....εγω αποσυρομαι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Κατι τετοια βιντεο με κανουν να αναρωτιεμαι το λογο που ασχολουμαι με τη μουσικη... Just wow..! :o Για να μη μπερδευομαστε ουδεμια σχεση εχει η μουσικη με το perfect pitch,μπορεις ανετα να γραψεις και να παιξεις αριστουργηματα χωρις perfect pitch ,οπως αλλωστε μπορεις ανετα να γραψεις και να παιξεις μπουρδες εχοντας perfect pitch. Perfect pitch δεν σημαινει αυτοματα και εκτελεστικο η συνθετικο ταλεντο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Άντε μπράβο! Γιατί λέω θα βγω να το πω εγώ και θα με πάρουν με τις ντομάτες... μιά για την έμπευση, μία για το ταλέντο, τώρα και για το Απόλυτο Αυτί... ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Για να μη μπερδευομαστε ουδεμια σχεση εχει η μουσικη με το perfect pitch,μπορεις ανετα να γραψεις και να παιξεις αριστουργηματα χωρις perfect pitch ,οπως αλλωστε μπορεις ανετα να γραψεις και να παιξεις μπουρδες εχοντας perfect pitch. Perfect pitch δεν σημαινει αυτοματα και εκτελεστικο η συνθετικο ταλεντο. Συμφωνώ εν μέρη με αυτό που λες...γιατί ενταξι άλλο έχω ταλέντο και άλλο έχω φαντασία για να δημιουργήσω κάτι καινούριο... από μια άλλη οπτική γωνία όμως...αν για παράδειγμα το είχα εγώ αυτό το πράγμα θα μπορούσα να "λύνω" αρμονικά όλες τις μελωδίες που μου έρχονται "ον δε φλάι"...οπότε θα κέρδιζα άπειρο χρόνο... το point αυτού που θέλω να πω είναι: έτσι σκέτο ταλέντο είναι άχρηστο (άντε χρήσιμο για videakia στο youtube)..ΑΝ συνδυαστεί με γνώσεις αρμονίας και μπόλικη φαντασία ΤΟΤΕ υπάρχουν πιθανότητες να γίνει πολύ σπουδαίο το παλικάρι... :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 θα μπορούσα να "λύνω" αρμονικά όλες τις μελωδίες που μου έρχονται "ον δε φλάι"...οπότε θα κέρδιζα άπειρο χρόνο... το πανδυσκολο ομως ειναι να σου "ερθουν" οι εκπληκτικες μελωδιες ομως,το perfect pitch ειναι απλα μια τεχνικη διευκολυνση (και επ'ουδενι δεν ειναι μουσικο/συνθετικο ταλεντο). σιγουρα ομως βοηθαει στα "μαγαζια" (εβγαζα καποτε καλο μεροκαμματο στα σκυλαδικα μια και εχω σχεδον perfect pitch οποτε τα "ειχα" απο ολα τα κλειδια τα κομματια.. ;D) αλλα και σε καθε ειδους σεσσιονιλικι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 το πανδυσκολο ομως ειναι να σου "ερθουν" οι εκπληκτικες μελωδιες ομως,το perfect pitch ειναι απλα μια τεχνικη διευκολυνση (και επ'ουδενι δεν ειναι μουσικο/συνθετικο ταλεντο). Πανδυσκολο ναι...οκ Μουσικό ταλέντο...πάλι ναι...αλλά στο περίπου...είναι ακατέργαστο ταλέντο...χρειάζεται δουλεία (έξτρα γνώσεις) για του προσφέρει κάτι. αλλά και πάλι πιστεύω πως σίγουρα το perfect pitch μπορεί να το έχει ο κάθε κοινός θνητός με πολύ εξάσκηση αλλά και με πολύ καλλιέργεια... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 δυστυχώς το perfect pitch όπως και το pitch οποιουδήποτε τύπου δεν το "κερδίζεις". Μπορείς να το καλλιεργήσεις,αλλά πρέπει να το έχεις. Είναι το μουσικό αυτί που λέμε.Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που δεν ακούνε διαφορές σε νότες (εγώ ευτυχώς δεν είμαι ένας από αυτούς,ομόλογω ότι κ εγώ πάω καλά σε σχέση με τονικότητες ^_^) Κ το ότι κάποιος μπορεί να ακούσει μουσική δεν σημαίνει ότι μπορεί και να παίξει! Να τζαμάρει πάντως σίγουρα XD Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση