SteveB Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Χαίρετε φίλοι και φίλες! Χτες το βράδυ γύρω στις 10 και κάτι,μία από τις σπάνιες φορές που έτυχε να ακούω ραδιόφωνο (Σταθμός ατλαντίς) έτυχε να ακούσουμε ένα τραγούδι που άρεσε στην κοπελιά μου,αλλα δεν προλάβαμε και πολύ. Ήταν ψιλο ελαφρύ metal,σε φάση nightwish,με γυναικεία φωνητικά (όχι όμως nightwish). Ο ρυθμός κ η μουσική μου θύμισε πάρα πολύ dance of death από maiden.Ηταν πολύ ατμοσφαιρικό metal κομμάτι. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Μήπως ήταν Xandria? ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 μοιάζει αρκετά στο στυλ!και στη γυναικεία φωνή! Παίζει να ήταν κ αυτή η μπάντα!Φχαριστώ,τώρα το δύσκολο,να βρω ακριβώς πιο τραγούδι lol Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Τσέκαρε ποια έχουν κάνει video clip στο youtube. Σίγουρα κανένα απο αυτά θα'ταν ;) ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Blagodarq Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Χμμ...φίλε μπορεί να ήταν και Within Temptation...κάτι σαν αυτό για παράδειγμα... http://www.youtube.com/watch?v=w2xrInkRT_w Αν νομίζεις ότι μπορεί να είναι αυτό το συγκρότημα πες μου και θα σου πω τα πιο δημοφιλή τους τραγούδια να τσεκάρεις μόνος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Μήπως ήταν Lacuna Coil?έχουν πολλά τέτοια κομμάτια. https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 η φωνή απ'ότι θυμάμαι ταιριάζει πιο πολύ τελικά σε within temptation!Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με bands με γυναικεία φωνητικά,ευχαριστώ για την όλη βοήθεια παίδες! Lacuna coil δεν νομίζω ότι ήταν αλλά τώρα έχω ένα πάτημα για το τι να ψάξω :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Μηπως ηταν Arch Enemy? ;D αχ ωχ μη βαρατε ρε παιδια.... :P Κανε παντως αυτο που λεει ο Pilgrim ;) Καλη τυχη, και αν το βρεις ποσταρε το :D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 έψαξα λίγο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποια άκρη...Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατα πάσα πιθανότητα ήταν οι within temptation,μιας κ η φωνή μοιάζει πάρα πολύ...Αν κάποιος ξέρει κάποιο χαλαρό τραγούδι τους (καθόλου αντρικά φωνητικά,ελάχιστες και πολύ "ελαφριές" κιθάρες και μελωδία που maidenίζει) παρακαλώ ας με βοηθήσει :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση