panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Είπα ν' ανοίξω ένα thread γι' αυτήν την αξιολάτρευτη -για τα γούστα μου- μπάντα. Πιθανώς κάποιοι να την ξέρετε. Έχουν 2 κυκλοφορίες μέχρι τώρα απ' την Candyrats (ένα EP κι ένα full lenght δίσκο το 2008). Πολύ ωραίοι παίχτες όλοι, φωνάρα ο βόκαλιστ και γενικά πανέμορφο σύνολο! Πάρτε μια γεύση... Τσεκάρετε και myspace http://www.myspace.com/thereignofkindo Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Eπληκτικοί, ότι καλύτερο άκουσα από σύγχρονη μπάντα του εξωτερικού (γιατί μου άρεσε και το άλμπουμ του Σπύρου εξίσου), τώρα τελευταία. Ο τίτλος του άλμπουμ Rhythm, chord & melody είναι πολύ εύστοχος, τα έχουν όλα και είναι απ' ότι είδα και νεανίες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 θα τους παρακολουθησουμε με ενδιαφερον. Ρε ειναι μακρυα οι ανθρωποι στα θεματα,στο δεσιμο,στον ηχο. Εχουμε και εμεις τις δικες μας εξαιρεσεις,να μην τις ξαναγραφω ο Νεστορας ηδη σε μια αναφερθηκε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ήθελα να ξέρω πιος π....ης γράφει τα κομμάτια και όλα τους όσα είδα στο You tube είναι καλά. Πάω E-bay για αγορά, Παναγιώτη μας έβαλες σ' έξοδα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ήθελα να ξέρω πιος π....ης γράφει τα κομμάτια και όλα τους όσα είδα στο You tube είναι καλά. Πάω E-bay για αγορά, Παναγιώτη μας έβαλες σ' έξοδα. :P παρομοίως... απ' το site της Candyrats παρήγγειλες; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ήθελα να ξέρω πιος π....ης γράφει τα κομμάτια και όλα τους όσα είδα στο You tube είναι καλά. Πάω E-bay για αγορά, Παναγιώτη μας έβαλες σ' έξοδα. +άπειρο, πάω κιεγώ για αγορά!!! Πάνο, τρομερή ειλικρινά ανακάλυψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 An obscured diamond, finally found! Αποκάλυψις! 8) www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LefterisDel Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Γαμάνε τα παιδιά! και ο δίσκος αλλά και το ΕP που βγάλανε το 2007 είναι φανταστικά! Όμορφες συνθέσεις που θα μαγέψουν άτομα που ακούνε από Dave Mathews Band μέχρι και John Coltrane :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση