kourosava Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Που σαι Θανααααση...Που σαι Θαναααααασσσσηηη...εδω οι πουστηδες μας πηρανε φαλαααααγγι..... :D :D Κοurosava...Ελα Αθηνα να βασανιστουμε BABY O....!!! :D :D Ερχομαι BABYYYYYYYY!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Eλα μπεμπη RECOC μου και εσυ...θα σε περιμενω..με digital camera on line...αν και τα κοριτσα δεν θα σε αφησουν σε ησυχια :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ζεστανε το VEGAS Antouan............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simboy Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ζεστανε το VEGAS Antouan............ Καλά να περάσετε απ'ότι βλέπω ..... σας καλοαρέσει η ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ζεστανε το VEGAS Antouan............ Καλά να περάσετε απ'ότι βλέπω ..... σας καλοαρέσει η ιδέα Δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι οταν...............ζεσταίνεις το VEGAS! Ετσι δεν είναι Antouan??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simboy Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία ............. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε Bye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία ............. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε Bye Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις... Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε... Bye sexual ......!!!!!!!! Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simboy Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία ............. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε Bye Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις... Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε... Bye sexual ......!!!!!!!! Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!! Το μόνο που έχω σίγουρα είναι το χιούμορ απλά δεν μ'αρέσει το χιούμορ που έχει να κάνει με κοροιδία άλλου Αυτό είναι όλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ειναι ηδονη...να ζεσταινεις το Vegas..και ειδικοτερα να επεξεργαζεσαι μωρακια απιστευτα...Ντομινικ σου ερχομαστε..μαζεψε τα κοριτσια κια ζεστανε τα για τον ζημιαρη φιλο μου Kourosava...apapapapa...καταστασεις πονηρες.... :D :D :D Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την κλασσική νοοτροπία ............. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα ποιούς κοροιδεύετε και με ποιούς γελάτε Bye Ναι..ειμαστε κλασσικοι..εσυ εισαι ψαγμενος...αντε bye και φιλια στο Βαλλιανατο ....μαλλον το χιουμορ το εχεις ξεχασει σε καποιο παλιο σου συρταρι..εσυ αν θες μην ερθεις Baby O ..kατσε σπιτι και βαρα καμια μπαγλαμαδια..ετσι να στανιαρεις... Ειμαστε tredy τυπακια...που παμε μπουζουκια...στριπτιτζαδικα...εχουμε ακριβα αυτοκινητα..λαμε κουστουμια και το κινητο ανα χειρας..αχ αγορινα...με βρηκες βρε... Bye sexual ......!!!!!!!! Σε Αγαπω..ο Τυρρανος σου...antouan_z!!! μα τι εχουν τα λαμε κουστουμια? 8O μια χαρα ειναι! να και μια κρυφη φωτο του αντωνακη με 2 κορασιδες απο το baby-o ! :lol: (φωτο courtesy of TATIANA!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση