yann Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D Τον Sting? ;D ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 θυμίζει το "κόλπο" με τη ζελατίνα από τα τσιγάρα (φαντάζομαι όλοι το ξέρουμε αυτό το "κόλπο"). φυσικά και το ξέρουμε! Εξίσου σημαντικό στο οπλοστάσιο του ποστ-αλτερνάτιβερ ;D σας ευχαριστώ για την παρένθεση, ας επιστρέψουμε στο θέμα "νεος στο μπάσο" μήπως μπασο+φωνή = Roger Waters? αφτο θα νε... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Τον Sting? ;D ;D ;D Τον ΣκάΝτζο... Σε βρήκε που σε ψάχνει?.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyBass Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Γιατί, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν μπασίστα ΚΑΙ τραγουδιστή?...Εγώ έχω ένα γνωστό που τα καταφέρνει... ;D ;D και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Τον Sting? ;D ;D ;D μήπως μπασο+φωνή = Roger Waters? αφτο θα νε... και οχι μονο... Lemmy Kilmister,Geddy Lee,Les Claypool,Paul McCartney και πολλοι αλλοι καλά...δεν μπορεί κανείς να πεί μια μ@λ@κία...ορμάτε όλοι.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Φανταζομαι πλακα που θα παθει ο Blagodarq οταν μπει να διαβασει τις απαντησεις στο θεμα του :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Φανταζομαι πλακα που θα παθει ο Blagodarq οταν μπει να διαβασει τις απαντησεις στο θεμα του :o Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Καλά...αυτός...άλλαξε forum ;D ;D Δικαιολογημένα κιόλας!! :P Μια ερώτηση έκανε ο καημένος και εμείς φτάσαμε στις 6 σελίδες να μιλάμε μέχρι και για τσίπουρα!! Χαχαχαχα!!! ;D Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Αν θέλετε μπορώ να θίξω και το θέμα ότι η σωστή γραφή είναι μπάσο και όχι μπάσσο. Θα αποχωρήσει κ ο τελευταίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Αν θέλετε μπορώ να θίξω και το θέμα ότι η σωστή γραφή είναι μπάσο και όχι μπάσσο. Θα αποχωρήσει κ ο τελευταίος. Χμμμ... Γιατί αυτό; Το μπάσ(σ)ο δεν είναι η ελληνοποίημένη λέξη του bass;; Η μεταφορά μιας ξένης λέξης στα ελληνικά δεν γίνεται αυτή κάθε αυτή; (Αν δεν τους έδιωξες εσύ, τους έδιωξα εγώ!) Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση