fleaman Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Το να παιζει παπαδες ηταν ακραιο παραδειγμα...Εστω να παιζει απλα σωστα..Προφανως οταν καποιος φτασει σε ενα αξιοσημειωτο επιπεδο δεν διασκεδαζει οταν οι υπολοιποι ειναι σε αρχαριο επιπεδο..Νομιζω ομως οτι ο audiokostas ενοει ολοκληρη η μπαντα να ειναι σε αρχαριο σταδιο η τουλαχιστον η υπολοιπη μπαντα οχι πολυ ψηλοτερα απο αυτο!Οταν ολο το συγκροτημα λοιπον ειναι νεοι στο αθλημα τοτε ναι η διασκεδαση ειναι ακριβως η ιδια με ενα συγκροτημα προχωρημενων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Για να μπω λοιπον κι εγω στο χορο με τις αποψεις, να πω πως καλυτερο "σχολειο" απο το να μπει κανεις σε μια μπαντα της οποιας το επιπεδο ειναι (καπως) πανω απο το δικο του δεν υπαρχει. Εκει "αναγκαστικα" εξελισσεσαι γρηγορα και μαθαινεις σε πραγματικες συνθηκες τι εστι βερυκοκο. Επειδη ειμαστε λιγοι και περιζητητοι, οι μπασιστες εχουμε αυτη τη δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Και ποιος είπε δηλαδή ότι το να παίζεις σωστά σημαίνει να παίζεις και παπάδες; (Παίζω σωστά = in tempo, σε φυσιολογικές εντάσεις). Όσοι είχατε την τύχη τα 1α γκρουπ σας να είναι έτσι σας ζηλεύω :) Εμένα με ενοχλούν αυτοι που παίζουν συνεχεία παπάδες .Συνήθως οι παπάδες μετα απο λιγο γινονται παπα..ρες. Το σωστό για ενα μουσικο ειναι να μπορεί τεχνικα να παίξει άρτια (παπάδες) και να το κάνει μόνο στα σημεία που πρέπει να το κάνει ανάλογα με το ρόλο του οργάνου που εχει επιλέξει . τωρα στο time δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση , στο υφος καθε στυλ εχει τη δικη του ρυθμική αγωγή που πρεπει να ειναι κατανοητή απο όλους τους μουσικούς που παίζουν στο ίδιο σχήμα . Στις εντάσεις οταν δεν μπορει να συνεννοηθεί ενα σχήμα σημαίνει 1 Έλλειψη σεβασμου , αναγωνιστικο κλίμα 2 Έλλειψη αισθητικής και μουσικότητα σε τέτοιο σχήμα το μονο που μπορει να κανει κάποιος ειναι να την κοπανήσει 8) ;)αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Προσωπικά ομιλών και αντιρρήσεις για τα γούστα μου δεν σηκώνω, ένα σχήμα χρειάζεται α) Βασικές γνώσεις του οργάνου β) Κοινά ακούσματα γ) Κοινές αποδοχές κατεύθυνσης δ) Τσίπουρο Οτιδήποτε παραπάνω στα α) και β) είναι ευπρόσδεκτα αλλά ουχί απαραίτητα. Τελικά βλέπω το παιδί με το αρχικό ερώτημα να το γυρνάει στην άρπα ................. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Αμ είδες που συμφωνούμε τελικά; Στην τελική πας σε ένα στούντιο με ένα μουσικό όργανο. Προσπάθησε να βγάλεις μουσική και όχι τα απωθημένα σου :D Και βέβαια καθαρά θέμα προσωπικής άποψης έχω χορτάσει ΠΟΛΥ rock attitude. It sells but I ain't buyin'. +πολλά σε Theod και Nikoubi :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Να το παρατησω μηπως το αθλημα και να το γυρισω στο Kazoo επειδη δεν εχω κατσει ποτε με δασκαλο; To kazoo είναι πιο δύσκολο από το μπάσο... Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 δ) Τσίπουρο Τελικά βλέπω το παιδί με το αρχικό ερώτημα να το γυρνάει στην άρπα ................. διαφωνώ δ) ρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Evilnye Οτι και να γραφεις εγω παντα ειμαι οπαδος σου ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 διαφωνώ δ) ρακι Προσωπικά ομιλών και αντιρρήσεις για τα γούστα μου δεν σηκώνω, ένα σχήμα Οτιδήποτε παραπάνω στα α) και δ) είναι ευπρόσδεκτα αλλά ουχί απαραίτητα. Τυπογραφικό λάθος. Ευχαριστώ για την διόρθωση. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 δ) Τσίπουρο Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση