Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Triton Le 76 (???)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιζοντας στο synth ενα πιανακι ξαφνικα επεσε η ενταση του ηχου πολυ κ σαν ν αλλαξε ο ηχος (φαντασου οτι με δυσκολια σαν ν ακουγα κατι σε βιολι).

Το κανε 2-3 φορες αυτο (αφου το επανεφερα αλλαζοντας ηχο κ ξαναγυρνωντας στον

αρχικο). Μετα τις 2-3 φορες που εγινε αυτο ολα καλα.

Παιζει να ειναι κατι που απλα εγινε τυχαια και να ειναι ολα καλα? (μακαρι αλλα δυσκολο :-\)

Τι μπορει να παιζει? Ποσο σοβαρο να ειναι? Μπορω να κανω κατι μονος μου και αν οχι ποσο θα κοστισει?

Ειναι αγορασμενο το 2005.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παιζοντας στο synth ενα πιανακι ξαφνικα επεσε η ενταση του ηχου πολυ κ σαν ν αλλαξε ο ηχος (φαντασου οτι με δυσκολια σαν ν ακουγα κατι σε βιολι).

Το κανε 2-3 φορες αυτο (αφου το επανεφερα αλλαζοντας ηχο κ ξαναγυρνωντας στον

αρχικο). Μετα τις 2-3 φορες που εγινε αυτο ολα καλα.

Παιζει να ειναι κατι που απλα εγινε τυχαια και να ειναι ολα καλα? (μακαρι αλλα δυσκολο :-\)

Τι μπορει να παιζει? Ποσο σοβαρο να ειναι? Μπορω να κανω κατι μονος μου και αν οχι ποσο θα κοστισει?

Ειναι αγορασμενο το 2005.

Ευχαριστω

Παιζεις με καποιο sustain pedal και αν ναι ποιο?

www.sonicspace.gr

στο le και στο tr, εχουν αυτο το θεμα με τα οχι korg πεταλια. Εκει που παιζεις πιανο...χανεται η χροια του πιανου και επανερχεται η ουρα ενος χαμηλου pad με πολλη χαμηλη ενταση.

Αλλοτε στο κανει συχνα,αλλοτε οχι.Μην το πας σερβις,δεν θα ξερουν να σου απαντησουν,ειδικα στο επισημο σερβις.Πρεπει να του δουν τι προβλημα σου κανει..και μαλλον θα φας πολλη ωρα μεχρι να σου ''τυχει'' μπροστα τους...και αν σου τυχει.. Δες τι firmware εχεις και εγκατεστησε το τελευταιο upgrade στο σαιτ της korg.

Θα το μεταφορτωσεις μεσω smart media card. Ευχομαι να εχεις τετοια καρτα. Και κατι τελευταιο,οτι καινουριους ηχους εχεις στην καρτα αυτη θα τους εχεις, ή σε σκαζι δισκο. Ειδαλλως,θα χρειαζεσαι συχνα reset στους εργοστασιακους ή on/off του συνθ.

www.sonicspace.gr

δλδ φταιει το πεταλι?

Παντως εκεινη την ωρα ηταν συνδεδεμενο αλλα δεν το χρησιμοποιουσα.

Smart media card εχω, βεβαια δεν θυμαμαι ποτε ειναι η τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα.

Πως θα δω τι firmware εχω?

Ευχαριστω για την απαντηση κ τη λυση φυσικα.

Οτι προβλημα εχω στην υλοποιηση θα ρωτησω εδω ξανα.

δλδ φταιει το πεταλι?

Παντως εκεινη την ωρα ηταν συνδεδεμενο αλλα δεν το χρησιμοποιουσα.

Smart media card εχω, βεβαια δεν θυμαμαι ποτε ειναι η τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα.

Πως θα δω τι firmware εχω?

Ευχαριστω για την απαντηση κ τη λυση φυσικα.

Οτι προβλημα εχω στην υλοποιηση θα ρωτησω εδω ξανα.

Μου συνεβαινε και σε μενα οταν το χα συνδεδεμενο. Κατι παιζει με το κυκλωμα ή στην μνημη. Θα σου το κανει και πιο συχνα (μου το κανε σε λαιβ). Την καρτα βρες την οπως και δηποτε,γιατι δεν υπαρχουν στην αγορα.

Με το που θα ανοιξεις το οργανο σου γραφει ποια εκδοση εχεις. Δεν ποια ειναι,και πες μου για την μνημη που φοραει..εχεις κανει επεκταση?

www.sonicspace.gr

τσεκαρε εδω.εχει λυσεις του upgrade

http://www.korg.com/SupportResults.aspx?productid=521

www.sonicspace.gr

οχι..εννοουσα την μνημη του συνθ.Εχει την εργοστασιακη.Απο κατω του εχει ενα αλουμινενιο τετραγωνο πλαισιο,μεσα εκει ειναι η πλακετα με τις επεκτασεις μνημης,μαλλον ουδεποτε δεν εχει ανοιχθει..και δεν πειραζει.

Εχεις και την τελευταια εκδοση.

Τοτε θα πας για επεκταση μνημης κατ'εμε. Λογω της μητρικης μνημης,δεν προλαβαινει να παρει την εντολη οποιας αλλαγης απο Patch&performance. Και θα βοηθησει την υποστηριξη στην λειτουργια του.

Οσο περισσοτερο το λειτουργεις, τοσο περισσοτερο θα σου δημιουργει το θεμα.

οταν αλλαξεις ηχο και επαναφερεις τον προηγουμενο που επαιζες,επανερχεται.

Το πενταλ για το οποια πρωταρχικα αναφερθηκα, στην επεκταση μνημης δεν παιζει ρολο πλεον,διοτι το συνθ θα διαχειριστει πιο ''γρηγορα'' το εξωτερικο παρελκομενο,οπως και οποιο αλλο πεταλι (overdive )κ.ο.κ

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου