spewfy Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Παραθέτω δυο κομματάκια που αφού τα έκανα διαπίστωσα ότι δε ξέρω τι να τα κάνω.. τα ανεβάζω μαζί γιατί έχουνε και τα δυο παρόμοιο σκληρό ήχο. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να προσθέσει φωνητικά! 8) no_voice1.mp3 no_voice2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Μπράβο, ωραίες δουλίτσες και οι δύο... Για το πρώτο μου ήρθε με τη μία στίχος στο μυαλό, έφαγα φλασιά που λέμε ;D Μου άρεσε και το δεύτερο, αλλά κόλλησα με το άλλο ;) Αύριο ,μεθαύριο, σου στέλνω να ακούσεις την ιδέα μου :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Χεχεχε το πρωτο μου θύμισε τα νιάτα μου, κάτι και-καλά-αναγεννησιακού τύπου μπαλάντες από blind guardian :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 ..Αν και τώρα που το σκέφτομαι, σου χρωστάω το άλλο που φτιάχναμε πιο παλιά, οπότε ας ξεκινήσω από εκείνο. Προς το παρόν λοιπόν, ελεύθερα και τα δύο ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 gkou thanks! Όποιο νά ναι... :) Μενέλαε και οχι μόνο αλλά και ένα σωρό άλλα! Κάποιες φορές κάτι παθαίνω και με κυνηγούν ήχοι φαντάσματα του παρελθόντος που έχω να ακούσω χρόνια... Άβυσσος ο σκληρός μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Βγαλ'το μπασσο σου λιγο μπροστα μωρε! Γιατι το "θαβεις"?...ρε κιθαριστα... ;D Ασε που οι διπλομποτιες "γαζωνουνε" και στο μπασσο παιζεις μονοπενιες... Βαλτα να διπλογαζωνουνε μαζι,να δεις... 8) ;D εντιτ- Α,τωρα καταλαβα... το'γραψες παιδακι,και τωρα εχεις μεγαλωσει πια! Και ο σκληρος δουλευει ακομα! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Βγαλ'το μπασσο σου λιγο μπροστα μωρε! Γιατι το "θαβεις"?...ρε κιθαριστα... ;D Ασε που οι διπλομποτιες "γαζωνουνε" και στο μπασσο παιζεις μονοπενιες... Βαλτα να διπλογαζωνουνε μαζι,να δεις... 8) ;D εντιτ- Α,τωρα καταλαβα... το'γραψες παιδακι,και τωρα εχεις μεγαλωσει πια! Και ο σκληρος δουλευει ακομα! κι εγώ σχεδόν πάντα το έθαβα το μπάσο.. :-X μέχρι που κατάλαβα πως ΔΕΝ πρέπει :D Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 χμμ θα το κοιτάξω... καμιά άλλη γνώμη για την ένταση του μπάσου? εντιτ- Α,τωρα καταλαβα... το'γραψες παιδακι,και τωρα εχεις μεγαλωσει πια! Και ο σκληρος δουλευει ακομα! Καλά θα ήτανε! Εννοούσα ότι παλιότερα (πριν 15+ χρονια) είχα πιο σκληρά ακούσματα που μου έχουν αφήσει "κουσούρια" παρόλο που έχω αλλάξει γούστα από τότε.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 A,εκεινη την περιοδο, ειμαστε ολοι "μπερδεμενοι"... :-\ ;D -Κι εμενα "μ'εχει πιασει" να ξεθαβω τα παλια μου,αλλα βαριεμαι οταν καταλαβαινω οτι πρεπει κι αυτο να το ξαναπαιξω ολο... ;D Ενας ειναι ο τροπος να ξαναγραψεις παλιο κομματι τελικα. Να πεισεις τον εαυτο σου οτι κανεις...ρημεικ 2010! ;) 8) (να το κανεις ομως! ;D ) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Όχι δεν πρόκειται για παλιά κομμάτια που ξέθαψα ή αποφάσισα να ξαναηχογραφήσω... τώρα προέκυψαν! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση