nikdiaol Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Παιδες εχω ενα φθηνο μπασσο 4αχορδο.Τα ηλεκτρικα του δεν ειναι και τοσο δυνατα,θα ηθελα να με πειτε αν αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω μαγνητες.Και αν ναι ποιους θα προτεινατε? το μπασσο φοραει presicion kai jazz στην γεφυρα.Passive ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δε λες καν τι μάρκα είναι το μπάσο, πως να σου απαντήσουν? Η γνώμη μου είναι να φυλάξεις τα λεφτά σου κ να πάρεις αργότερα κάτι καλύτερο χωρίς να μπλέξεις με μετατροπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 τσέκαρε εδώhttp://www.noiz.gr/index.php?topic=173965.0 και εδωhttp://www.noiz.gr/index.php?topic=172001.0 και εδω είμαστε για τα περεταίρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikdiaol Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 harley benton ειναι αν και δεν νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο η μαρκα σε οργανα των 100 και 150 ευρω. εχω κατι καλυτερο απλα ηθελα την γνωμη περισωτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris2401 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 η γνωμη μου ειναι οτι αν εχει καλα ξυλα συμφερει ναλλαξεις μαγνητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikdiaol Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Φιλε μου μην φανταστεις και καμια ποιοτητα φοβερη στα ξυλα. Απλα επειδη τωρα τελευταια εχω γυρισει λιγακι στην customia και θελω να πειραματιστω,πιο πολυ για αυτο ρωταω.. Και μηπως ξερεται κανενα καλο site για μαγνητες εκτος απο thomann? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα με το μπάσο? Γιατι πιστευεις οτι φταινε οι μαγνήτες? Θα πρότεινα να κανεις ενα test drive στο μπασο σου δίνοντας το σε κάποιον έμπειρο παίκτη. Να δεις πως πραγματικά ακούγεται*. Εαν το test drive βγάλει μουφα το όργανο, τότε πάρε καινουργιο όργανο! Με τα χρήματα που εχει μια καλη μετατροπή-μπάλωμα, θα βρεις & ολοκληρωμένες προτάσεις με καλύτερη ποιότητα απο το benton. *εκρινα οτι δεν εισαι εμπειρος παίκτης λαμβανοντας υποψιν το κόστος/τύπο του μπασου σου & τις στατιστικές. Οι άρρωστοι μπασίστες σπανίως μένουν με φθηνό μπάσο & πολύ σπανιότερα ρίχνουν χρήματα σε μετατροπές φθηνών οργάνων. Πολυ πιθανο να κάνω λαθος, οπότε ζητώ ταπεινά συγνώμη. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Όλα τα Harly Benton είναι της πλάκας. Πάρε ένα άλλο μπάσο καλύτερα κ μη πετάς τα λεφτά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 προτεινω να μην ριξεις χρηματα σε αυτο, ειχα ενα 5χορδο, ηταν καλο για τα λεφτα του, εβαλα εναν EMG απανω γιατι χαλασαν τα ηλεκτρικα του και το μετανιωσα.. δεν αξιζει να δωσεις πυτε 1 ευρω για να το βελτιωσεις. Αντιθετα σενα μετριο μπασο τως 600ευρω εβαλα 2 EMG απανω και ανεβηκε 2 επιπεδα! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Αν βάλεις active μαγνήτες τύπου EMG θα επισκιάσουν πολύ τα ξύλα του οργάνου. Ειδικά αν βάλεις 18V πάνω... Αν θες passive κοίτα για hot μαγνήτες οι οποίοι θα βοηθήσουν στο να ακούγεται καλύτερα το μπάσο το οποίο πιστεύω ότι θέλει ένα καλό σετάρισμα και θα ακούγεται καλούτσικα για τα λεφτά του... Αν σκεφτείς όμως ότι θα δώσεις 150-200 ευρώ για να αλλάξεις μαγνήτες και ηλεκτρικά γιατί δεν τα δίνεις να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο μπασάκι Ibanez ή Cort το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο χωρίς μετατροπές? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση