Προς το περιεχόμενο

Tα Warwick λενε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προσωπικα οταν βλεπω στο στουντιο μου Warwick μπασσο κανω "ουφ ξαλαφρωσα" μιας και ξερω οτι τοσο το μπασσο οσο και ο παικτης  δεν θα μου γεμισουν την ηχογραφηση με γκλανγκ-γκλουνγκ και να τρεχω α τα μαζευω με κομπρεσσορες και να κοβω πριμα για να φυγει η χορδιλα.

κ εγω απο κιθαρα ξεκινησα κ οταν πηρα μπασο τ πηρα πρεσιζιον  αφου μπασσοσ πρεπει ν ειναι ο ηχοσ

Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πωπω.... οι τιμές αυξήθηκαν σε τραγικό σημείο...

Το $$ μέχρι πρότινως το έβρισκες με 800-900euro. (το 4ρι)

Τα warwick είναι πολύ αξιόπιστα όργανα, να πας στο Λογοθέτη να τα δοκιμάσεις, επίσης τα ακριβότερα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής σε active και passive.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ευέλικτο όργανο, το μπράτσο του είναι χαρακτηριστικά round και θα πρέπει να δεις αν σου κάνει. Χρειάζεται κάποιο καιρό να συνηθίσεις τα πολλά κουμπάκια, κάτι το οποίο εμένα με αποθάρρυνε, αλλά αν το μάθεις μπορείς να κάνεις ότι θες με αυτό.

ρίξε μια ματιά

http://www.logothetismusic.gr/corvette-standard-5-active.html

Όσο για τους μαγνήτες για squier που ζητάς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους basslines
εχει φιλαρακι μ τ μπασακι κ τ ειχε ακτιβ κ οταν προσπαθουσαμε ν κανουμε μιξη ολα πηγαιναν κατα διαολου

μετα απο μια συντομη βολτα στο ημπεη βλεπω πωσ οι τιμεσ ειναι φωτια κ λαυρα

(μαλλον τ warwick θ περιμενει πρωτα εχει σειρα  ενα stingray) παρ  ολο  π τ stingray ειναι active κ ολοι εδω μεσα σιχαινονται τ active πωσ τουσ αρεσουν δν μπορο ν τ εξιγησω

Χααχαχαα μας δουλεύεις ρε αδερφε????Πας για αγορά stingray και καπάκι αγορά warwick?Μήπως κέρδισες το τελευταίο joker?

Φιλικά πάντα!

Τα warwick είναι πολύ αξιόπιστα όργανα, να πας στο Λογοθέτη να τα δοκιμάσεις, επίσης τα ακριβότερα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής σε active και passive.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ευέλικτο όργανο, το μπράτσο του είναι χαρακτηριστικά round και θα πρέπει να δεις αν σου κάνει. Χρειάζεται κάποιο καιρό να συνηθίσεις τα πολλά κουμπάκια, κάτι το οποίο εμένα με αποθάρρυνε, αλλά αν το μάθεις μπορείς να κάνεις ότι θες με αυτό

εδω ειδα τ κουμπακια σ αυτο κ τ εχασα

Χααχαχαα μας δουλεύεις ρε αδερφε?Πας για αγορά stingray και καπάκι αγορά warwick?Μήπως κέρδισες το τελευταίο joker?

Φιλικά πάντα

λεω ν παρω ενα απο τ δυο εχω ατομο π μπορει ν μ τ φερει κ κατι γλυτωνω .εχω αποφασισει ν πουλησω την les paul studio  για τ stingray .αλλα βλεπω τ warwick κ λεω αλλοσ πειρασμοσ κ απο δω...ολοι ο γνωστοι μ μ λενε πωσ δεν αξιζει αν δεν τ βρεισ κατω απο 900 ε κ λεω ν παω για τ στινγκ

Φιλε να σου πω τη γνωμη μου που τυχαινει να εχω και τα δυο..Stingray και ενα Warwick thumb 5χορδο..Ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας οργανα..Δηλαδη προσωπικα πρεπει να ξερεις για πιο λογο περνεις το καθενα και τι θελεις να κανεις με το καθενα..Για μενα δηλαδη με το να λες ειμαι μεταξυ stingray και warwick μου δειχνεις οτι δεν εισαι κατασταλλαγμενος με τον ηχο που θες στο μπασο..Αν μας ελεγες τι ακουσματα εχεις και τι θες να παιξεις θα σε βοηθουσα περισσοτερο με την επιλογη σου

Είμαι και εγώ κάτοχος ενός παλιού FNA, αυτό με τον ένα ΜΜ μαγνήτη.

Το μπάσο είναι απλά εκπληκτικό, δέν έχω άλλο χαρακτηρισμό να δώσω.

Καμμία απολύτως σχέση με J bass, αλλά ούτε και με ΜΜ κι άς έχει αυτόν τον μαγνήτη.

Φοράει απο την μάννα του ηλεκτρονικά S.Duncan και για πολλά χρόνια ήταν το κύριο όργανό μου.

Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι με διάφορα μπάσσα, και δέν το πολυπαίζω, αλλά ξέρω οτι θα έρθει η ώρα να φάω το κόλλημά μου πάλι.

Οι Αμερικάνοι τα σνομπάρουν αρκετά, αλλά γνώμη μου είναι οτι ο κάθε μπασίστας θα έπρεπε να έχει ένα Warwick καθαρόαιμο στον σταύλο του, γι αυτό και δέν το αποχωρίζομαι.

Παρεπιπτοντως, αυτοι που σου λενε οτι δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 900 ευρω για warwick μαλλον χαρταετο πετανε...η γκαμα της warwick ειναι αρκετα μεγαλη και υπαρχουν μοντελα και μοντελα, πολλα εκ των οποιων απλα δεν προκειται οχι με 900 ευρω μεταχειρισμενα αλλα ουτε με 2 χιλιαρικα να τα βρεις.

Πηγαινε στον Λογοθετη, που εχει αρκετα μοντελα σε stock, ακουσε τα και αφου δεις ποιο σου αρεσει και σε βολευει, τοτε ψαξε ποσο μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο...

Επισης, υπαρχουν αρκετα $$: Το Corvette $$ που ακομα μπορεις να βρεις κοντα στο χιλιαρικο, με λιγα παραπανω το Streamer $$, ακομα πιο πανω το Corvette NT $$...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου