Προς το περιεχόμενο

[Voxengo] - Τη γνώμη σας παρακαλώ

trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρατήρησα ότι η εταιρεία Voxengo έχει μεγάλη γκάμα από vst plugins σε λογική τιμή (καμία σχέση με τους τρελάρες της Waves). Έχει κανείς σας εμπειρία από τη χρήση τους; Αξίζουν τον κόπο;

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ου, κατα κυριο λογο μαμει και δερνει!(Προσωπικη μου αποψη)

Τα εχω ολα, και τα free και τα εμπορικα και μπορω να πω οτι μ'αρεσουν πολυ. Οτι εχει σχεση με tube amp, analog simulation και analog γενικοτερα δεν βλεπω να κανουν πολλη δουλεια αλλα ισως να μην τα χρησιμοποιω κι εγω πολυ σωστα.

Personal favorite, το SPAN, ειναι frequency analyzer και απο τοτε που το ανακαλυψα εχω παρατησει το PAZ της Waves και τις λοιπες μ_λ_κ_ες - ειναι πολυ, πολυ χρησιμο!

Θα σου προτεινα να κατεβασεις ολα τα free plug-ins της, τα περισσοτερα ειναι φτιαγμενα με πολυ μερακι!

Εγω χρησημοποιούσα το pristine space Πού καλυτερο και ελαφρυτερο απο τα ομοια του(wavesR1).Υπαρχει μεγαλη γκαμα απο impulses. Πολυ καλο καλο και το Voxengo.Impulse.Modeler με το οποιο φτιαχνεις τα δικα σου impulses.

Επισης πολύ καλό και το EQ το τελευταιο το είχα δει για λιγο ως demo

Ειναι μικρά και σοβαρη εταιρεια και καθολου φειδωλη στα free plugins,

Ειναι απο τις περιπτώσεις που πρεπει να υποστηριζονται.

• Guru

Ποιοτηκότατα, με πολύ καλό ήχο τα περισσότερα, λίγο "βαριά" (64bit γαρ...) και κατά περίπτωση δίνουν λύσεις που δεν θα βρεις αλλού...Συμφωνώ με τον Aiolo ότι σε τέτοιες εταιρείες πρέπει να επιδοτούμε το μεράκι και την αγάπη γι αυτό που κάνουν..Προσωπικά τα έχω όλα και με δυο τρία είμαι αχώριστος...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Κατά την αποψή μου, έχει το καλύτερο EQ γραμμικής φάσης -VoxengocurveEQ. Γενικότερα, ο τύπος μου φαίνεται πολύ διαβασμένος και πολύ έμπειρος. Κάπου διάβασα, πριν αρκετό καιρό, ότι είναι απλά ένας άνθρωπος, αυτή η 'εταιρεία', που απλά έχει το μεράκι-και όλα τα προαναφερθέντα βέβαια. Νομίζω ότι πραγματικά αξίζει. Όλα τα προαναφερθέντα με βρίσκουν σύμφωνο.

Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει τα free plug ins της. Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ( οχι σαν τα VST που προσφερει η Κjaerhus Audio ) και προτιμω να χρησιμοποιω τα Waves και τα SOnic Foundry ( τα συγχωρεμενα πλεον ) VSTs...Πιστευω οτι ειναι μια εταιρια που στηριχτηκε σε μια εξυπνη κινηση διαφημισης σε site με αρκετη κινηση ( κυριως το KVR VST, στο οποιο για ενα διαστημα, μονο Voxengo και Receptor Muse διαφημισεις εβλεπε κανεις ), χωρις ομως να εχει αναλογη ποιοτητα προϊοντων...Προσωπικες αποψεις παντα αυτες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου