Προς το περιεχόμενο

Πως αγοραζω απο το ebay?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να αγορασω απο το ebay?

Αν πρεπει να πληρωσω μεταφορικα και γενικα πως γινεται η ολη φαση...Εχω παραγγιλει απο το musicstore και απο το thomann στο παρελθον και πηγαν ολα καλα δεν ξερω ομως πως ειναι στο  ebay.

 

Ευχαριστω για τυχων απαντησεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φίλε μου,

Θα σου πω τα γενικά για να μπεις στο  νόημα. Το e-bay λειτουργεί σαν πλειστηριασμός. Βάζεις δηλαδή στο κουτάκι που σου παραθέτει το ποσό που διαθέτεις εσύ. Αυτός που θα έχει βάλει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του χρόνου που αναφέρει κερδίζει και το αντικείμενο. Εάν το προϊόν βέβαια έχει σήμανση "buy it now" σημαίνει ότι το αγοράζεις κατευθείαν με την τιμή που είναι.

 

Μόλις κάνεις την αγορά και το προϊόν σου έχει επισημανθεί σαν "won" πρέπει να πατήσεις για να το πληρώσεις. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο πιο γρήγορα θα σου αποσταλεί.

 

Πρέπει να προσέχεις: Που βρίσκεται αυτός που πουλάει  και αν στέλνει σε εσένα. Επίσης ποσά μεταφορικά λέει ότι χρεώνει (αν δεν αναφέρει για Ελλάδα, ενώ λέει ότι στέλνει πχ Ευρώπη, τον ρωτάς), σημαντικό τι ποσοστό έχει σαν πωλητής (για μένα πρέπει να έχει πάνω από 98-99%). Η πιο ασφαλής συναλλαγή, και μόνη επιλογή για εμένα είναι να δέχεται paypal. Στη περίπτωση που είναι εκτός Ευρώπης να υπολογίσεις ότι εδώ θα πληρώσεις και τελωνείο βάσει της αξίας που έχει γράψει στο πακέτο. Για ποσά κάτω από 50€ δεν πληρώνεις τελωνείο.

 

Αυτά για αρχή, δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάτι άλλο σημαντικό...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου