zebric Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 εγω τουλαχιστον οπως εχω ξαναγραψει πηγα σε τελικο και καμπινα...gsp+ marshall 20/20 και συντομα θα γινει retubing me TAD tubes...και πραγματικα δε βλεπω λογο αν θες τελικο να παρεις κατι μεγαλυτερο απο εναν marshall/mesa/οτιδηποτε με πανω απο 50 watt...το volume στο 5 και εχεις κρυψει το drummer... https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 GSP1101 - 460E musicstore Rocktron Velocity 300 - 330E Thomann Harley Benton Vintage 2x12 - 200E Thomann τελος... Δεχρειαζεται το GSP τουλαχιστον που εχω,οπως και η RP1000 που ειχα λαμπατο τελικο... Ο συγκεκριμενος που προτεινω ειναι μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Παντως πλεον δεν χρειαζεται να γραψεις κατι αλλο οταν ανοιγεις ενα θεμα για RP-GPS απλα 4 cable method κ ολοι ξερουν :) Πλακα εχει,η καινουρια μανια και τα λοιπα. Παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως αδερφε Ηρακλη καλα θα ακουγεσαι,μην ανησυχεις :) Συγχαρητηρια για την αγορα. Ααα for what its worth εγω εχω βολευτει με τα 4 καλωδια στην λουπα,δεν το ψαχνω ομως τοσο πολυ,εχω βολευτει ειπα :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Το καλο με το να παρεις εναν πχ classic που ανεφερες ειναι για μπλουζ τζαζ κτλ δεν θα χρειάζεσαι τιποτα αλλο πέρα απο κανα πεταλακι του rp μπροστα.Καλυτερο ηχο με τις εξομοιωσεις δεν νομίζω να βγάλεις και θα απλουστευσεις αρκετα τα πράματα.Και αν για κάποιο πράμα που θες να φτιάξεις-παιξεις χρειαστεις και κάποια απο τις προενισχύσεις ρυθμισε την με λίγο eq στα μέτρα σου.Δεν ειναι δυσκολο,απλα να βρεις τα sweet spots τη καθε εξομοιωσης προενισχυσης στον τελικο του combo σου.Πιστευω ειναι η πιο καλή λύση και πιο οικονομικη.Στο βιντεο του proguitarshop ετσι το λειτουργει.Και πάντα στο mix με απενεργοποιημένες καμπίνες.Και αλλιως πάντως παλι καλο αποτελεσμα θα εχεις.Ειναι και το τι αναγκες εχεις. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! όπως το κόβω, θα περιμένω στις αγγελίες για κανένα κόμπο με λουπ και μακάρι να έρθει γρήγορα! μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη λύση και το ψάξιμο/δοκιμή θα είναι αρκετά ευκολότερο. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Εγώ στάθηκα πιό τυχερός..... Βρήκα έναν KMD ιβρύδιο που είχε πρόβλημα και τον αγόρασα 150 Euro (με τα ταχυδρομικά). Είπα να τον επισκευάσω, *αυτός έχει τρανζίστορ προενίσχυση και 2 6L6 GT τελικές βαθμίδες και 12" Vintage Jensen, και βρήκα βλάβη στην τροφοδοσία της προενίσχυσης ενώ οι τελικές ήταν τελείως ψόφιες και τις άλλαξα. Σε καναδυό μέρες που θα έρθει η RP 1000 Θα παίζει σόλο σε λαμπάτο τελικό χε χε χε Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 παιδιά κάτι σε Tech 21 power engine λέτε να κάνει καλή δουλειά? υπάρχει κάπου στην αθήνα να πάω με την πεταλιέρα μου να το ακούσω? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 παιδιά κάτι σε Tech 21 power engine λέτε να κάνει καλή δουλειά? υπάρχει κάπου στην αθήνα να πάω με την πεταλιέρα μου να το ακούσω? Kai gamw τις δουλειές θα κάνει. ;) Μάλιστα κάποιος συνφορουμίτης από Θεσ/κη πούλαγε ένα για 230 ευρώ αν θυμάμαι καλά. :o Αν θέλεις να το κάνεις από "καλό", "εξαιρετικό", μπορείς να κάνεις και μια απλή μόντα προσθέτοντάς του tweeter με crossover! Σημειωτέον ότι η ίδια η Tech21 έβγαζε μια τέτοια έκδοση και, αν επικοινωνήσεις μαζί τους, μπορούν να σου στείλουν τα απαραίτητα υλικά και οδηγίες, για πολύ μικρό κόστος! Το έχει κάνει κάποιος στο gear page (με δύο καμπίνες μάλιστα) και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό: το tweeter αναλαμβάνει να αποδώσει μόνο του τις υψηλές συχνότητες με πολύ πιο HiFi αποτέλεσμα. Μιλάμε εδώ για μια λύση FRFR χαμηλού κόστους. Με άλλα λόγια, στέλνεις στο Power Engine "ολόκληρο" το σήμα, με τις καμπίνες και όλα. Δεδομένου ότι η απόκρισή του είναι σε μεγάλο βαθμό flat, έχεις ένα μίνι-PA με μικρό βάρος και κόστος, στο γνωστό format της κιθαροκαμπίνας. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Κι εγώ βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με το GT-10, όσον αφορά στον ενισχυτή που θα χρησιμοποιηθεί. Σκέφτομαι ακόμα και έναν ενισχυτή hi-fi 2x80W που έχω να κάθεται, με δύο καλά ηχεία (βέβαια υπάρχει θέμα φορητότητας). Είδα και κάποιον ονόματι glenn delaune ο οποίος χρησιμοποιεί GT-10 & X3 live, και για ενισχυτές έχει έναν στέρεο ενισχυτή για keyboards και το άλλο σετάπ του είναι ένα PA φορητό (κάτι σαν το Fender Passport. Παίζει και κάτι τέτοιο; RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 FRFR τι ακριβώς σημαίνει και απο πού βγαίνει? :-[ :-[ το πετυχαίνω συχνά τώρα τελευταία πο υψάχνω την ιδέα του τελικού. επίσης αρχίζω και δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα με τις καμπίνες. και σε ενισχυτή με fx loop αν βάλω την πεταλιέρα, πάλι λίγο-πολύ "flat" δε θεωρείται η απόκριση? είχα την εντυπωση οτι τον "χρωματισμό" τον δίνουν οι προενισχύσεις... αρχίζω να σκέφτομαι οτι ίσως ακόμα και δική σου καμπίνα να έχεις, αν δεν ανεβάσεις την ένταση δε θα καταλάβεις την συχνοτική απόκρισή της.. αυτό είδα κι εγώ και το θυμήθηκα http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=40165 μάλλον έχει αλλάξει ηχείο.. όπως και νά'χει, επειδή η τιμή πλησιάζει πολύ έναν πχ bugera v22 (καινούριο) ή ένα peavey classic (μεταχειρισμένο) θα ήθελα να το ακούσω πρώτα με την πεταλιέρα μου, να δώ πώς θα ακουστεί. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση