gregg Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Μεγειες Ηλια :) 52αρα με modern ταστα ;) γουσταρω :D καλοπαιχτη, break a string ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Thanks και πάλι παιδιά! :) Me foremeni vera o hxow einai pio metal??.....h ;oxi??... ??? ??? Filos h vera ta spaei...Ola ta l7 sou lew! Trelo vrwmogkazo akomi kai c tele! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Εγω παντως φοραω μια πολυ φαρδια κι ετσι εχω παντα μαζι μου ενα slide (ποτε δεν ξερεις...) ;D Εσύ την φοράς στο αριστερό φαίνεται... ;D http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Αααα ξέχασα! Να και δυο οικογενειακές photos: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Δυο λεπτά, δυο λεπτά...η Classic Player ίντ'απόγινε; :-\ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesscholar Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Ηλία με 'γεια κι από εμένα! Την είδα την κιθάρα από το facebook (το προφίλ του Σταύρου) και αναρωτιόμουν πότε θα την κάνεις post! Καλόπαιχτη σου εύχομαι! Τουλάχιστον εσύ είσαι κοντά στον Σταύρο. Εγώ από τη λαχτάρα μου να την πάρω πιο γρήγορα ταξίδεψα αυθημερόν από Αθήνα, Γιάννενα και πίσω! ;D "The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Δυο λεπτά, δυο λεπτά...η Classic Player ίντ'απόγινε; :-\ Την Classic Player την χαίρεται άλλος εδώ και 2 χρόνια περίπου :) Την είδα την κιθάρα από το facebook (το προφίλ του Σταύρου) και αναρωτιόμουν πότε θα την κάνεις post! :) Περίμενα πρώτα να περάσει ο ... "μήνας του μέλιτος", να την δω από την καλή κι από την ανάποδη, και μετά να την βάλω στο NOIZ :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2010 elavd μεγειες φιλε! Koυκλακι ειναι! Μπορεις να μου πεις ποσο κοστισε αν επιτρεπεται? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Βρε παλιοπαιδο γι αυτο ειχες την lespaul τοσο καιρο στο avatar σου ε? ;)Συγχαρητηρια λοιπον και για αυτη ειναι μεσα στα μελλοντικα σχεδια μου μαζι με μια 335,μια epiphone cazino, μια gretch και μιακαλη δωδεκαχορδη. Επεισης θα ηθελα τους παρακατω ενισχυτες.... :P (και μετα ακουστηκε μια φωνη απο διπλα... ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και σηκωθηκα αλαφιασμενος) . Τουλαχιστον δεν χρωσταω αυτες που εχω ...ουφ!!! :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Μπορεις να μου πεις ποσο κοστισε αν επιτρεπεται? Η κιθάρα κόστισε συνολικά 1200€. Βρε παλιοπαιδο γι αυτο ειχες την lespaul τοσο καιρο στο avatar σου ε? ;) ;) Μάλλον δεν είχες πάρει χαμπάρι αυτό το θέμα μου ε; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση