menelaos73 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Υπάρχει κάποιο site απο το οποίο να μπορώ να κατεβάσω καποια e-books με tabs για κιθαρα? πχ. εχω κάποια σε μορφη Pdf οπως clapton κλπ. αλλά μου τα έδωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Υπάρχει κάποιο site απο το οποίο να μπορώ να κατεβάσω καποια e-books με tabs για κιθαρα? πχ. εχω κάποια σε μορφη Pdf οπως clapton κλπ. αλλά μου τα έδωσαν. Γεια χαρά! Με ένα googlαρισμα θα βρεις κάμποσα site για αυτό που ψάχνεις όπως αυτό http://www.free-scores.com που έχει βέβαια κλασική μουσική κυρίως. Από εκεί και πέρα αν θες να αγοράσεις, υπάρχουν πολλά sites που πουλάνε παρτιτούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Midifiles - Tab - Στίχοι Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση